AKŞAM TV

Esed'in akrabası lüks araçta

Beşar Esed'in akrabası Ali Mahluf, ABD'de kameraya yakalandı. Mahluf, bir sosyal medya ünlüsü tarafından, Los Angeles'ta lüks bir spor otomobille görüntülendi.



ABD'nin Los Angeles kenti. Ultra zenginlerin yaşadığı Beverly Hills semti. 300 bin dolarlık süper lüks bir spor otomobil. Direksiyondaki kişiyse, Beşar Esed'in akrabası Ali Mahluf.

Sosyal medya ünlüsü Daniel Mac, takipçileri çekim yapıyordu. Lüks araçlar sürücülerine ne iş yaptıklarını soruyordu. Ali Mahluf'a şans eseri rastladı. Zaten kim olduğunu da bilmiyordu.

O adamın kim olduğunu Amerikan Vice News internet sitesi ortaya çıkardı. Beşar Esed'in akrabası Ali Mahluf'tu. Esed'in kuzeni Rami Mahluf'un oğlu. Mahluflar, Suriye'nin en zengin ailesiydi. Ancak yakın geçmişte rejimle ciddi ihtilaflar yaşadılar.

ABD Ticaret Bakanlığı 2008'de Rami Mahluf'un ülkedeki tüm mal varlığını dondurmuştu. Buna rağmen oğlunun Los Angeles'ta nasıl böyle rahat davranabildiği merak konusu. Mahluf, Suriye'de yasadışı yollarla zenginleşmenin sembolü olarak görülüyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER