AKŞAM TV

Duvarın İçinden Adam Çıktı, Herkes Şoke Oldu

Rusya'da gece yarısı yaşanan akılalmaz olay, herkesi hayrete düşürdü. Bir binanın 10. katında yaşayan adam, botlarını kuruması için havalandırma boşluğunun üzerine koydu. Bir süre sonra botlarını almak için havalandırmaya uzandı ama dengesini kaybedip aşağı düştü.



Kuzey Kutup Dairesi'nin yaklaşık 450 km güneyinde bulunan Yakutsk kentinde bir apartmanın sakinleri gece yarısı garip sesler duydu. Gece yarısı uyanan insanlar, sesin bir duvardan geldiğini fark edince yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen yetkililer, en alt kattaki duvarın içinden çığlıkların geldiğini duyar duymaz harekete geçti.

Sağlam duvarı elektrikli testereyle kesen kurtarma ekibi, duvarın içinde baş aşağı duran adamı görünce neye uğradığını şaşırdı. Hayrete düşen insanlar adamı kurtarmaya çalışırken bir yandan da oraya nasıl girdiğini anlamaya çalışıyordu. Kurtarma operasyonu sonrası yetkililerin bildirdiğine göre, adam botlarını kuruması için havalandırma boşluğunun üzerine koydu. 10. katta yaşayan adam, daha sonra botlarını almak için uzandı ama dengesini kaybedip aşağı düştü. Gitgide daralan boşlukta 28 metre boyunca sürüklenen adam, boşluğun bittiği yerde durdu.

Garip kurtarma operasyonunun görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, düşen adam hastaneye kaldırıldı. Ölümden dönen adamın giderek daralan boşluk ve almaya çalıştığı Valenki botların yastık gibi altında kalması sayesinde kurtulduğu belirtildi.

Rusya'nın soğuk bölgelerinde pek çok insan tarafından giyilen Valenki botlar, koyun yününden yapılmış keçeli botlardır.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER