AKŞAM TV

Bolsonaro'nun korumasından şiddet

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun koruma ekibinden bir görevli, gazeteciye şiddet uyguladı. O anlar kaydedildi ve sosyal medyada yayınlandı.



Brezilya Devlet Başkan Jair Bolsonaro'nun koruma ekibi. İtalya ziyareti sırasında gazeteciye böyle saldırdı. O anlar kayda geçti ve sosyal medyada yayınlandı.

Olay Roma'da yaşandı. Bolsonaro G20 Zirvesi'ne katılmıştı. Brezilya Devlet Başkanı, Kovid-19 salgınıyla mücadeleyi önemsemediği gerekçesiyle sert eleştirilere maruz kalıyor. hatta hakkında soruşturma açılması gündemde. Globo Tv muhabiri Leonardo Monteiro da bu konuda brezilya devlet başkanına en set yüklenen isimlerden biri. Roma'daki ziyaret sırasında oradaydı. Bolsonaro'ya neden zirvede hiçbir etkinliğe katılmadığını sordu. Sert karşılık gördü.

Koruma ekibinden biri, gazeteciye şiddet uyguladı. Basın mensubu olduğunu söyleyen muhabir önce sert şekilde itildi, ardından yumruklandı. O anlarda ise kamerası kayıttaydı.

Görüntüler sosyal medyada yayınlandı ve ülke medyasında haber oldu. Gazeteciye şiddet uygulayan görevlinin Brezilyalı mı yoksa İtalyan mı olduğu bilinmiyor. Ancak Bolsonaro'nun söz konusu muhabirden ciddi şekilde rahatsız olduğu biliniyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER