AKŞAM TV

Yıldızlar Bana Uzak: Ezel'i Anımsatan Bir İntikam Hikayesi

Yıldızlar Bana Uzak dizisi yayın hayatına hızlı başladı. Bir intikam hikayesini konu alan Yıldızlar Bana Uzak'ın temel hikayesi akıllara Ezel'i getirdi. Dikkatli seyirciler Ezel'in intikam hikayesiyle Yıldızlar Bana Uzak'ın intikam hikayesine dikkati çekti.



Yıldızlar Bana Uzak geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına merhaba dedi. Bir intikam hikayesini konu edinen dizide Furkan Andıç ile Burcu Kıratlı başrolde yer alıyor. Dizide; Gürkan Uygun ve Goncagül Sunar gibi isimler de rol alıyor. Dizideki intikam hikayesinin ana temeli ise, izleyenlerin aklına Ezel dizisini getirebiliyor. Ezel dizisi tam 3 sezon ekranda kalmış ve büyük başarı elde edip unutulmaz diziler arasına adını yazdırmıştı.

Yıldızlar Bana Uzak'ta Ezel izleri!

Yıldızlar Bana Uzak'ın konusu; Aslı isimli bir kadını seven ve onunla evlilik hayalleri kuran Kadir isimli bir genç iftiraya uğrayıp hapse girer, cezaevinde tanıştığı eski kabadayı Yahya ile birlikte ortak düşmanları Varnalılar için bir intikam oyunu kurar. Çünkü Kadir'e bu kötülüğü yapan, Varnalı ailesidir. Ancak Kadir hapisten çıktığında, Aslı'nın Varnalı ailesinin oğlu Han'la evlendiği acı gerçeğiyle yüzleşir.Ezel'in konusuysa; Eyşan isimli bir kadını seven ve onunla evlilik hayalleri kuran Ömer isimli bir genç iftiraya uğrayıp hapse girer, cezaevinde tanıştığı eski kabadayı Ramiz Karaeski ile birlikte, kendisine bu kötülüğü yapanlara karşı bir intikam oyunu kurar. Ömer'e bu kötülüğü yapan, en sevdiği dostlarıdır. Ömer kendisine yepyeni bir kimlik ve yüz kazandırır. Hapisten çıktığında Eyşan'ın, düşmanı Cengiz'le evlendiği gerçeğiyle de yüzleşir.

İşte bu benzerlikler, her iki dizide de ana hatlarıyla benzer intikam konularının işlenmesi iki diziyi de ilgili şekilde izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER