AKŞAM TV

Yeni sezon öncesi Gönül Dağı'nda heyecanlandıran gelişme

TRT'nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran, hikayesiyle insanlara sıcacık bir aile-toplum ilişkisi sunan Gönül Dağı'nda yeni sezon öncesi gelişmeler yaşanıyor. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali'nin yer aldığı dizi için en çok, Utku Ateş'in geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Gönül Dağı ile ilgili yeni sezona dair özel bilgiler Dizikotek'te.



TRT'nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran, hikayesiyle insanlara sıcacık bir aile-toplum ilişkisi sunan Gönül Dağı'nda yeni sezon öncesi gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonda Utku Ateş'in vedasıyla üzüntü yaşayan seyirci, yeni sezon başlamadan bir ismin vedasıyla daha karşılaşacak.

Diziye sezon sonuna doğru dahil olan adını ilk kez Kırmızı Oda dizisindeki Süreyya karakteriyle duyuran Cemre Melis Çınar, projeye veda edecek.

Sezon çekimleri öncesi başrol Berk Atan, diziyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Çekimleri başlayan ve Eylül ayında ekrana dönmesi beklenen diziyle ilgili önemli bir iddia da ortaya atıldı.

Utku Ateş sezon sonunda geri dönebilme ihtimalini de elde tutarak projeden veda etmişti

Yaz sezonunda girdiği Cam Tavanlar dizisinin reytinglerde hüsrana uğrayıp final yapmasının ardından, Ateş için Gönül Dağı'na geri dönecek iddiaları da yükselmeye başladı.

Fakat konuyla ilgili taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Bu şimdilik dizi için seyirciyi en çok heyecanlandıran ihtimaller arasında yer alıyor.

Dizide hikayeler tıpkı geçtiğimiz sezonda da olduğu gibi yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek yazılacak.

Yeni sezonda da hikayelerde işlenecek konularda; güncelin takip edilmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonda bazı kurgusal karakterler ve olaylarının, günümüzde var olan olay ve kişilerle örtüştüğüne birkaç kez şahit olmuştuk.

Bu durumla ilgili net yorumu ve dizide kullanılan müziklerle alakalı değerlendirmeleri, Gönül Dağı'nın Selami'si Eser Eyüboğlu'nun AKŞAM 'a özel açıklamalarda bulunduğu bölümde dinleyebilirsiniz.

EDİTÖR - SUNUCU: HÜSNA KÖŞGER

KURGU: KERİM YILDIRIM

DUBLAJ: MUSTAFA FİDAN

RÖPORTAJ: MERVE KANTARCI ÇULHA

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER