AKŞAM TV

Yalı Çapkını kimin hikayesi ve hangi kitapta yer alıyor? Ferit ve Seyran gerçekte kim?

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili en çok merak edilen; kimin hikayesini anlattığı ve hangi kitapta yer aldığı sorularının cevabı oluyor. Ferit ve Seyran adlı iki Gaziantepli gencin, zorla yaptırılan evlilikleri ve çevresinde gelişen olayları anlatan Yalı Çapkını, hikayesi ve konuyu işleme şekli ile de çok eleştiriliyor. Peki Yalı Çapkını kimin hikayesi ve hangi kitapta yer alıyor? Ferit ve Seyran gerçekte kim? Cevabı Dizikotek'te.



Yalı Çapkını dizisi sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde yer aldıkları dizide; Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un kadrosunda yer aldıkları Yalı Çapkını ile ilgili en çok merak edilen; kimin hikayesini anlattığı ve hangi kitapta yer aldığı sorularının cevabı oluyor.

Ferit ve Seyran adlı iki Gaziantepli gencin, zorla yaptırılan evlilikleri ve çevresinde gelişen olayları anlatan Yalı Çapkını, hikayesi ve konuyu işleme şekli ile de çok eleştiriliyor. Peki Yalı Çapkını kimin hikayesi ve hangi kitapta yer alıyor? Ferit ve Seyran gerçekte kim? Cevabı Dizikotek'te.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER