AKŞAM TV

Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi Serhat'a Yeşilçam'dan büyük transfer! Ünlü jön başrolde

Tamer Karadağlı'nın çekimleri başlayan yeni dizisi Serhat'ın kadrosu da konusu da heyecan uyandırıyor. TRT Dijital platformu için çekilen ve Serhat adlı özel bir harekatçının hikayesini anlatacak olan dizide Tamer Karadağlı, Yeşilçam'ın en büyük jönlerinden Tamer Yiğit ile kamera karşısına geçecek. Son olarak Çukur dizisinde rol alan Tamer Yiğit, Serhat dizisinde Cemil karakterini oynayacak. Dizikotek'in yeni bölümünde Serhat hakkında merak edilenleri anlattık.



TRT Dijital 2023 yılının ortalarında seyircisi ile buluşacak. Hem yeni projelerin hem de eski projelerin seyirci ile buluşacağı TRT Dijital platformunda en merak edilen dizilerden birisi Serhat olacak. Serhat'ın başrolünde Tamer Karadağlı olacak. Özel bir harekatçının hikayesini anlatacak olan ve çekimlerine başlanan Serhat dizisinde, Yeşilçam'ın ve Türk Sineması'nın en büyük aktörlerinden Tamer Yiğit de rol alacak.

Son olarak Kuruluş Osman ve Çukur dizilerinde rol alan usta aktör Tamer Yiğit, Serhat dizisinde Cemil karakterini oynayacak. Dizide birçok sürpriz isim de oyuncu performansı sergileyecek.

Dizikotek'in yeni bölümünde Hüsna Köşger; TRT Dijital'in heyecanla beklenen işlerinden Serhat'ı anlattı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER