AKŞAM TV

Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam'da! İşte oynayacağı rol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ı Ozan Akbaba'nın, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dahil olması isteniyordu. Son olarak Kasaba Doktoru'nda rol alan Ozan Akbaba'nın Ben Bu Cihana Sığmazam'a dahil olduğu öğrenildi. Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ağabey-kardeşi oynayan ünlü oyuncunun, Oktay Kaynarca'yla oynayacakları rol de belli oldu. Tüm detaylar Dizikotek'in yeni bölümünde.

Hüsna Köşger


Ozan Akbaba son olarak Kasaba doktoru dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncunun hayranları, başarılı ismin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol almasını istiyorlardı.

Oktay Kaynarca ile Ozan Akbaba, tam 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ağabey-kardeş karakterlerini oynamışlardı. Ben Bu Cihana Sığmazam, Oktay Kaynarca'nın tam iki sezondur ekranda olan işlerinden biriydi. EDHO hayranları çıldıracak!

Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam'da İddiaya göre Ozan Akbaba, bu sezon Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncunun projede oynayacağı karakter de belli oldu. Ozan Akbaba dizide; Gardaşov adında bir Azerbaycan Türk'ü iş insanını oynayacak. Gardaşov, Cezayir Türk'e yardım etmek gelecek. Ünlü oyuncudan resmi bir açıklama gelmezken, eğer doğruysa da hangi bölümde projede olacağı henüz bilinmiyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER