AKŞAM TV

Mükemmel Eşleşme'nin Meral'i Goncagül Sunar: “Komedi oyuncusu benim için iyi oyuncudur”

Goncagül Sunar, Mükemmel Eşleşme dizisinde Meral rolü ile kamera karşısına geçiyor. Hem oyuncu hem de müzisyen kimliği ile tanınan Goncagül Sunar, Dizikotek programı için Hüsna Köşger'e röportaj verdi. Ünlü oyuncu komedi işlerinde yer almayı daha çok sevdiğini belirterek, “Komedi oyuncusu benim için iyi oyuncudur” yorumunda bulundu.



TRT1'in 3 bölümü geride bırakan dizisi Mükemmel Eşleşme'nin Darıca'daki setinde, dizinin başrolleri ile buluşmaya devam ediyoruz. Hikayede Kerem karakterinin annesi olarak yer alan ünlü oyuncu Goncagül Sunar, Dizikotek programında Hüsna Köşger'in sorularını yanıtladı. Oldukça nevi şahsına münhasır bir karaktere sahip olan Meral ile ekranda enerjik yanını ortaya koyan Goncagül Sunar; hem Mükemmel Eşleşme'deki karakteri hem de ekranda komedi işinde yer almasını yorumladı.

GONCAGÜL SUNAR: 'KOMEDİ OYUNCUSU BENİM İÇİN İYİ OYUNCUDUR'

Komedi projelerinde oynamanın drama göre daha zor olduğunun vurgusunu yapan Goncagül Sunar, 'Komedi oyuncusu benim için iyi oyuncudur' şeklinde iddialı bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, müzik çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

RÖPORTAJ: HÜSNA KÖŞGER

KAMERA: AHMET RIDVAN AKBAŞ

KURGU: ECEM KAROL

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER