AKŞAM TV

Kusursuz Kiracı'nın orijinali sil baştan farkla dolu!

Kusursuz Kiracı dizisi, gerilim hikayesiyle ekranda yer alıyor. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü'nün başrolünde yer aldıkları dizi, Güney Kore dizisi Strangers From Hell dizisinden uyarlandı. Yaz dizileri içerisinde teması gereği tek olan Kusursuz Kiracı ile uyarlandığı Strangers From Hell dizisinde belli temel farklılıklar bulunuyor. Meğer asıl hikaye hiç de sanıldığı gibi değilmiş.



Lise ve aşk temalı yaz dizilerini bir kenara bıraktığımızda bu sezon için yaz aylarında bambaşka bir iş ekranda oldu. Kusursuz Kiracı, korku temalı bir apartman hikayesi ile oldukça şaşırttı. Dizi orijinal bir hikaye değil, tıpkı pek çok proje gibi Güney Kore uyarlaması. Ve temelde bakıldığında apartmandaki gerilim hissinin iyi yansıtılması gerekiyor. Kusursuz Kiracı, 2019 yapımı Strangers From Hell dizisinden uyarlama.

Peki Strangers From Hell ile dizi arasındaki temel farklar neler? Bu hikayede de bu başarılıyor. Bunda kuşkusuz oyunculukların da etkisi mevcut: Bennu Yıldırımlar, Ruhi Sarı, Beyti Engin ve Umut Kurt isimleri tiyatrodan geliyor oluşlarının başarısını, gerilim hikayesini yansıtmada oldukça etkili kullanıyorlar. 2014 Miss Turkey ile hayatımıza giren Dilan Çiçek Deniz ve futbolculuğu bırakıp katıldığı Survivor yarışmasıyla hayatımıza giren Serkay Tütüncü ana karakterlerde yer alıyorlar.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER