AKŞAM TV

Kaan Yıldırım ve Devrim Özkan 'Rumi'nin bilinmeyenlerini anlattılar

Bülent İnal, Kaan Yıldırım ve Devrim Özkan'ın başrollerinde yer aldıkları TRT Tabii'nin orijinal dizisi Rumi'nin ikinci sezon galası gerçekleşti. 10'ar bölüm halinde 3 sezon boyunca TRT Tabii'de yayınlanacak olan Rumi'nin oyuncuları ve yapımcısı, Dizikotek'in yeni bölümünde Hüsna Köşger'in sorularını cevapladılar. Rumi'de seyirciyi neler bekliyor, proje nasıl ortaya çıktı? Merak edilen soruların cevaplarını; Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Devrim Özkan ve dizinin diğer oyuncularıyla yapımcı Kerim Ayyıldız Dizikotek'in yeni bölümünde verdi.

TRT Tabii'nin orijinal içeriklerinden Rumi'nin ikinci sezonu, platfromdaki yerini aldı. Toplamda üç sezon ve otuz bölümden oluşan Rumi dizisinde; Hz. Mevlana'nın hayat hikayesi, yolcuğu aktarılıyor. Bülent İnal'ın Hz. Mevlana'yı oynadığı dizide ayrıca; Kaan Yıldırım, Devrim Özkan, Mert Turak, İlker Aksum, Ali Nuri Türkoğlu, Nilay Deniz ve Ushan Çakır rol alıyor.

Dizikotek programının yeni bölümünde Hüsna Köşger; Rumi dizisinin Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ikinci sezon galasına katıldı ve hem projenin oyuncuları ile hem de yapımcı Kerim Ayyıldız ile bir araya gelerek, Rumi'nin ikinci sezonunu konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER