AKŞAM TV

Esra Bilgiç'in Süslü Korkuluk set krizinde şok detay! Gerçekler belli oldu

Esra Bilgiç'ten krizinde şok detay ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy'u setlere geri döndüren Süslü Korkuluk dizisi hakkında olumsuz birçok haber gündemde kendisine yer buluyor. Netflix'te yayınlanması beklenen Süslü Korkuluk'un setinde Esra Bilgiç'in kriz çıkardığı iddia edilmişti. Peki gerçek sahiden de böyle mi? Genç oyuncu, hakkındaki iddialar için ilk açıklamasında neler söyledi? Süslü Korkuluk hakkında tüm merak edilenler bu haberde.



Esra Bilgiç'in de yer aldığı ve yeni sezonda başlaması en çok beklenen işlerin başında Süslü Korkuluk geliyor. Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra setlere döndüren Süslü Korkuluk, başlarda senaryosunda değişikliğe gidildiği haberleri ile gündeme gelmişti. Ancak daha sonra TV8'de yayınlanması beklenen projenin Netflix'e satıldığı öğrenilmişti.

ESRA BİLGİÇ SÜSLÜ KORKULUK SETİNDE KRİZ ÇIKARDI MI?

Fakat diziyle ilgili asıl gündem olan konu; Esra Bilgiç'in oynaması beklenen Esvet karakteriyle ilgiliydi. Sette kriz çıkardığı iddia edilen Esra Bilgiç, hakkında çıkan iddialar hakkında konuştu. Süslü Korkuluk dizisi hakkında tüm merak edilenler AKŞAM TV Dizikotek yeni bölümünde.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER