AKŞAM TV

Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun yıllardır yanlış bilinen gerçeği açıkladı

Cenk Torun için Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterine teklif aldığı ancak o dönem rolü, mafya dizisi tutmaz düşüncesiyle reddettiği iddiası yer almıştı. Ünlü oyuncu gerçeği, Akşam TV programı Bir Dizi Sohbet'te açıkladı. Cenk Torun, Kurtlar Vadisi dizisini aslında neden kabul etmediğini ve Polat Alemdar karakteri ile ilgili bilinmeyen gerçeği ilk kez anlattı.



Cenk Torun, Çılgın Bediş dizisindeki Oktay rolü ile tanınıp sevilmişti. Cenk Torun'a Çılgın Bediş dizisinden sonra Kurtlar Vadisi dizisinden de rol teklif edilmişti. Ancak Cenk Torun'un o dönem Kurtlar Vadisi'nde kendisine gelen Polat Alemdar rolünü, mafya dizisi tutmaz düşüncesi ile reddettiği öne sürülmüştü. Akşam TV'de Hüsna Köşger'in sunumuyla ekrana gelen Bir Dizi Sohbet adlı programa konuk olan Cenk Torun, Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakteri ile ilgili gerçeği açıkladı.

CENK TORUN KURTLAR VADİSİ'NDEKİ POLAT ROLÜYLE İLGİLİ GERÇEĞİ İLK KEZ AÇIKLADI

'O dönem bana bu proje geldiğinde... Ben kesinlikle Polat Alemdar ismini söylemedim. Onu herhalde arkadaşlar öyle uygun görüp yazdılar. Kurtlar Vadisi projesi geldi bana, düşünür müsün diye sordular. O dönem asker kaçağıydım. O dönem bedelli askerlik yoktu. Okulum daha yeni bitmişti... Böyle bir durum var, ne yapmalıyız dedim. Eğer asker kaçağı olarak bu projeye başlarsan, setten seni alır götürürler dediler. O zaman dedim ki; hiç böyle bir riske gerek yok, ben gideyim askerliğimi yapayım. Askerdeyken dizi başladı hatta askerdeyken diziyi izledim de. Sonra üzüldüm tabi ki ama hangi karakter olacaktım orası soru işareti.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER