AKŞAM TV

Caner Kurtaran Bir Dizi Sohbet'in konuğu oldu

Yaprak Dökümü dizisindeki Şevket ve EDHO dizisindeki İshak rolleri ile seyircinin hafızasına yerleşen başarılı oyuncu Caner Kurtaran, Akşam TV'de Hüsna Köşger'in sunumuyla yayınlanan Bir Dizi Sohbet programının canlı yayınına konuk oldu. Bu zamana kadar sayısız projede rol alan Caner Kurtaran; hem kariyeri hem de EDHO dizisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Akşam TV
Hüsna Köşger


Caner Kurtaran rol aldığı sayısız projeyle seyircinin büyük beğenisini kazandı. Yaprak Dökümü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kalbimdeki Deniz, Güz Sancısı, Ramo, Araf Zamanı gibi pek çok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu özellikle Yaprak Dökümü dizisindeki Şevket ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki İshak rolüyle seyircinin gözünde ayrı bir sevgi kazanmıştı.

Akşam TV'de Hüsna Köşger'in sunumuyla ekrana gelen Bir Dizi Sohbet programına konuk olan Caner Kurtaran, EDHO dizisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İshak karakterinin meşhur repliğinin senaristler tarafından çıktığını belirten Kurtaran, 7. sezonunun başında final yapan EDHO ve efsaneleşen karakteri İshak için şunları söyledi:

'O dizide aslında kötü ya da iyi karakter diye bir şey yoktu, olanlar var. Kimse çok iyi değil, kimse çok kötü de değil. Herkes işini yapıyor aslında ve bu adam da işini yapıyor. Düşman - dost durumu oluyordu. Ben çok keyif aldım. EDHO'nun tadı damağımda kaldı. Çok severek oynadım.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER