AKŞAM TV

Ben Bu Cihana Sığmazam'da 'EDHO' sesleri

Oktay Kaynarca'nın başrolünde ve proje tasarım kısmında yer aldığı ve geçtiğimiz hafta ikinci sezonuna giriş yapan fenomen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni sezonu, Karadeniz'de başladı ve proje, yeni sezon ilk bölümü ile Oktay Kaynarca'nın bir önceki dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a benzetildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine benzetilen Ben Bu Cihana Sığmazam'da ayrıca pek çok değişiklik de yaşandı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile alakalı tüm bilgilere, Dizikotek'in yeni bölümünde yer verdik.



Oktay Kaynarca'nın başrol karakter olan Cezayir Türk'ü oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam'da; Cezayir Türk'ün yeni düşmanları ile yaşadıkları mücadele seyirciye aktarılıyor. Yeni sezonuna başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam'da dikkat çeken pek çok değişiklik yaşandı.

Yapım şirketi, yapımcısı, senaristleri ve oyuncu kadrosu baştan aşağı değişen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyirci tarafından, Oktay Kaynarca'nın bir önceki dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a benzetildi. Oyuncu kadrosuna bu sezon Ayşenil Şamlıoğlu ve Zeynep Eronat gibi isimleri de dahil eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile alakalı tüm yeni sezon bilgilerine, Dizikotek'in yeni bölümünde yer verdik.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER