AKŞAM TV

Balkan Ninnisi'nin Güldaniye Hala'sı Selviye İnci: Her anlamda ustaların arasındayım

Balkan Ninnisi dizisine Güldaniye Hala rolü ile dahil olan Selviye İnci sosyal medyada, Rumeli mizahı paylaşımları ile tanınıyor. Balkan Ninnisi dizisindeki Güldaniye Hala rolü ile seyircinin beğenisini kazanan Selviye İnci, diziye dahil olma sürecini ve Üsküp'te yaşadıklarını Akşam TV programı Bir Dizi Sohbet'te Hüsna Köşger'e anlattı.



Selviye İnci, TRT1 dizisi Balkan Ninnisi'nde Güldaniye Hala rolünü oynuyor. Karakteri ile kısa sürede diziye damgasını vuran Selviye İnci, Akşam'ın dijital web kanalında Hüsna Köşger'in sunumuyla yayınlanan Bir Dizi Sohbet programına konuk oldu. Instagram'da yaptığı Rumeli mizahı ile özellikle Balkanlar'da çokça tanınıp sevilen Selviye İnci, Balkan Ninnisi'ndeki Güldaniye Hala rolü hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü isim, şiveye bu kadar yatkın olmasını şöyle tanımladı: 'Şiveye bu kadar yatkın olmamın sebebi; sürekli burayla bir bağlantımızın olması. Halen birçok kuzenim burada. Hep bir ayağımız burada olduğu için, şiveye aşinalık hiç geçmedi. Oyuncu değilim, sosyal medyada Rumeli mizahı yapıyorum.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER