AKŞAM TV

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser sonrası kim veda edecek? 45 gün aranın sebebi final yapacak olması mı?

Arka Sokaklar dizisi bu sezon hem oyuncu kaybı yaşadı hem de Yalı Çapkını ile birincilik tahtından olup reytinglerde gerilere düşmeye başladı. Şevket Çoruh'un oynadığı Mesut Komiser karakterinin vedasının ardından büyük bir kayıpla yeni sezonuna başlayan dizi, şimdi de reytinglerde düşüş yaşamaya başladı. 638. bölümünün yayınlanması sonrası 45 günlük bir araya geçecek olan Arka Sokaklar için final iddiaları da dönmeye başladı. Peki Arka Sokaklar final mi olacak ve bu 45 günlük vedanın asıl sebebi ne? Cevabı Dizikotek'in yeni bölümünde.



Arka Sokaklar için final iddiaları yükselmeye başladı. Zafer Ergin'in başrolünde olduğu ve tam 638 bölüme ulaşan dizi, 16. sezonunda kayıplar yaşamaya başladı. Türker İnanoğlu'nun yapımcısı olduğu dizi, yeni sezonuna Şevket Çoruh'un oynadığı ana karakterlerinden Komiser Mesut'un kaybıyla başlamıştı. Yalı Çapkını ile reytinglerinde de düşüş yaşamaya başlayan Arka Sokaklar, 16 sezondur sürdürdüğü zirveyi kaybetti ve yedinciliğe kadar geriledi. Dizi için; 638. bölüm sonrası 45 günlük araya gireceğinin açıklanması da kafaları iyiden iyiye karıştırdı.

ARKA SOKAKLAR FİNAL Mİ YAPIYOR?

Dizi için iki iddia ortaya atılmaya başlandı. Birinci iddia; final yapacağı ve o yüzden böyle bir karar alındığı, ikinci iddia ise maddi açıdan yaşanan problemlerdi. Öyle ki bazı oyuncuların da Arka Sokaklar'a veda kararı aldıkları öne sürülmüş ancak isimleri açıklanmamıştı.

AKŞAM TV'de Hüsna Köşger; Arka Sokaklar için öne atılan tüm bu iddiaları, Dizikotek'in yeni bölümünde yakından inceledi ve final iddialarının aslını anlattı.

SUNUCU - EDİTÖR: HÜSNA KÖŞGER

KURGU: ECEM KAROL

YÖNETMEN: AHMET RIDVAN AKBAŞ

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER