AKŞAM TV

'Kılıçdaroğlu, ideoloji anlamında CHP'nin içini boşalttı'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara katliamının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Erdoğan'ı suçlayıcı açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan soylu, 'Bu katliamda Cumhurbaşkanımızı suçlamak PKK'yı aklamaktır' dedi. Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Bakan Soylu'nun açıklamalarını ve muhalefetin Gara operasyonuna ilişkin tutumunu AKŞAM TV'den Duygu Gecü Yüzseven'e değerlendirdi.

Duygu Gecü Yüzseven


'KILIÇDAROĞLU, İDEOLOJİ ANLAMINDA PARTİNİN İÇİNİ BOŞALTTI'

'Kılıçdaroğlu, temsil ettiğini zannettiği partiyi bir maceraya sürüklüyor. Atatürk'ten temsil alınan, O'nun mirası olarak görülen partide o altı oktan hiçbiri kalmadı. Kılıçdaroğlu, ideoloji anlamında partinin içini boşalttı. Kılıçdaroğlu, Amerikan'nın direktifleri doğrultusunda siyasette yerini almaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu dahil Millet İttifakı diye lanse edilen yapının tıpkı ABD gibi PKK'nın adını ağzına almamış olmamaları tesadüf değil. PKK'nın eli kanlı teröristlerine 'hendek kazan arkadaşlar' diyen bir Kılıçdaroğlu var karşımızda. HDP'yle omuz omuza verip tamamı terörist olan bir yapılanma ile siyaset üretmeye çalışırsanız bu tür tenkitlerle karşılaşırsınız.

'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİNİ KATLEDENLERLE OMUZ OMUZA VERİYORLAR'

Burada önemli olan husus, CHP tabındaki kitlenin tüm bu olanları sorgulaması. Bu olursa Türkiye gerçek bir badireyi atlatmış olacaktır. Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyeceksiniz, Mustafa Kemal'in askerlerini katledenlerle omuz omuza vereceksiniz. Bu kişiler Atatürk ölür ölmez uçak fabrikalarını kapattılar... İktidar değişirse de bu cenah ve bu odaklar ASELSAN, HAVELSAN ve ROKETSAN'ın kapısına kilit vururlar.'

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER