AKŞAM TV

Ahmet Yenilmez 'Kuruluş Osman'ı' anlattı: Demirci Davut'un sahnelerine dikkat edin!

Kuruluş Osman dizisinde Demirci Davut karakterini canlandıran Ahmet Yenilmez, son dönemde dönem dizilerine artan ilgiyi ve Kuruluş Osman'ın başarısını AKŞAM TV'den Duygu Gecü Yüzseven'e değerlendirdi.



ATV'nin reyting rekorları kıran başrolünde Burak Özçivit'in rol aldığı Kuruluş Osman dizisi Türk dizi tarihinin en iddialı yapımlarından...

'DEMİRCİ DAVUT, DİZİYE BOŞUNA KATILMADI'

Kuruluş Osman dizisinde Demirci Davut karakterini canlandıran Ahmet Yenilmez, Diziye katılan yeni karakter ve tiplerin boşuna katılmadığını, izleyenlerin Demirci Davut'un sahnelerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Yenilmez, 'İnsanlar bizim işlerimizi izleyince yüzyıl öncesine geri gidiyorlar' dedi.

'AYASOFYA'NIN İBADETE AÇILAMAMASINI BİZ GENÇLERE ANLATAMADIK'

'Kuruluş Osman' dizisinde 'Demirci Davut'u canlandıran usta oyuncu Ahmet Yenilmez, önceki gün bir ilke imza attı.

Yenilmez, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) düzenlediği organizasyonla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Osmanlı'nın 34'üncü padişahı Abdülhamid Han'ın hayatını canlandırdığı 'Usta' oyunundan kesitler sundu. Yenilmez, 'Ayasofya çok önemli. Niyetimizde halismişiz ki Allah bize bunu nasip etti' diye konuştu.

Ahmet Yenilmez sözlerini şöyle sürdürdü:

'Ayasofya'nın ibadete açılamamasını biz gençlere anlatamadık, orada algı yapıldı. Ayasofya hep hayalimdi. Ayasofya'da tiyatro oynanacaksa o ben olmalıydım. Bunu hak ettim. Devletim bana bu imkanı verdi.'

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Kurgu: Kerim Yıldırım / kerim.yildirim@turkmedya.com.tr

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER