AKŞAM TV

Haftanın Magazin Başlıkları... Şeyma Subaşı Evleniyor!

Haftanın magazin başlıklarını Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu ve Eda Cabul masaya yatırıyor.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL


Şeyma Subaşı ve Mohammed Al Saloussi evleniyor! Haberi böyle duyurdu

Mohammed Al Salouissi ile bir süredir aşk yaşayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı evlilik kararı aldı. Düğün hazırlığı yapan ve misafir listesi hazırladığı anları paylaşan Subaşı, 'Düğün için ilk yapılacaklar listesi. Misafir listemizi yapıyoruz. Aman tanrım çok heyecanlıyım' ifadelerini kullandı. Evlilik kararı alan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan aldığı aylık 125 bin TL'den vazgeçmiş oldu.

Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkla gündem düşmeyen Acun Ilıcalı'nın eski Şeyma Subaşı hayatını doludizgin yaşamaya devam ediyor. Mohammed Al Saloussi ile Dubai'de evleneceği konuşulan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeli haberi verdi.

Buket Aydın'ın programına geçtiğimiz aylarda katılan ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan Subaşı, sevgilisini ailesi ile tanıştırdığını ve isteme merasimi yaptıklarını söylemişti.

Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat sosyal medyayı ikiye böldü! Vefat eden sevgilisi Efe'nin doğum gününü dikkat çeken bir notla paylaştı

2014 yılında Kenan Doğulu ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Beren Saat, 2004'te trafik kazası nedeniyle kaybettiği eski sevgilisi Efe Güray'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Saat, Efe ile sarıldığı bir pozu paylaşırken 'kahramanım' notunu düştü.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile olan evliliğine ikinci bir şans veren ve eşinin ailesiyle de buzları eriten başarılı oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile yine gündem oldu.

2004 yılında trafik kazası nedeniyle kaybettiği eski sevgilisi Efe Güray'ın doğum gününü Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ayrılık kararı aldı

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2020 yarışmasında tanışarak aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı yollarını ayırdı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bölükbaşı, 'Barış ile olan ilişkimizi noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER