AKŞAM TV

Haftanın Magazin Başlıkları... Demet Akalın siteminde haklı mı?

Haftanın magazin başlıklarını Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu ve Eda Cabul masaya yatırıyor.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL



'HANİ HİRA'YI TAKİP EDİN DİYORDUN!'

Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu, Demet Akalın'ın Tik Tok Uygulamasına tepkisiyle ilgili, 'Hani Hira'yı takip edin diyordun! Gün geçmiyor ki Demet Akalın gündeme bir malzeme vermesin. Bu kez de Tik Tokçulara sardı .7 yaşındaki kızı Hira, fenomen bir kıza hediye gönderiyor ve kredi kartından 7 bin TL çekiliyor. Olaya nereden bakarsanız bakın Demet'in haklı olduğunu göstermez. 7 yaşındaki çocuğa TikTok hesabı açan, sosyal medyadan 'lütfen Hira'nın hesabını takip edin' diyen kendisi değil miydi? Kızının hesabını tüm Türkiye ile paylaşan bizzat kendisi oldu. Sapığı, hırlısı hırsızı herkes görüyor bu hesabı. Hele ki bu dönemde ne kadar tehlikeli işler. Haydi buraya kadar 'tamam' diyelim ama kızının telefonuna neden yüksek meblağlı bir kredi kartı tanımlaması yapıyorsun.50 liralık bir sanal kart tanımlamak hiç mi aklına gelmedi? Sonra karşı tarafı suçlamak. Kimse Hira'dan sanal hediye istememiş. Kendisi göndermiş. Bu mecrada bu fenomenlerin bu şekilde para kazandığını bilmeyen yok sanırım. Yani sorun TikTok'ta değil, o yaşta bir çocuğa kim olursa olsun o telefonu veren de. Bence o yaşta çocuklar çizgi film izlesin, kitap okusun ama anneleri tarafından fenomen olmaya çalıştırılmasın...' ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI'NIN NİSA BÖLÜKBAŞI VE BARIŞ MURAT YAĞCI'YI TEK KALEMDE SİLMİŞTİ... RESTİNİN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin en popüler isimlerinden olan yarışmadan sonra aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Barış Murat Yağcı'yı sosyal medyadan takipten çıkmasının yankıları devam ederken nedeni ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın şimdilerde Exxen'de ekrana getirilen Sihirli Annem dizisinde rol alan Nisa Bölükbşaı'nın oyunculuğunu beğenmeyip uyaran ve kendisini dikkate almadığı için kızdığı ve rest çektiği iddia edildi.

Survivor 2020 yarışmasında tanışıp düzenlenen finalin ardından yeni bir aşka yelken açan Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Barış Murat Yağcı'yı silen Acun Ilıcalı gündeme bomba gibi düştü. İkiliye karşı olan yakınlığı ile bilinen Ilıcalı'nın hamlesi kafaları karıştırdı.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisi kadrosunda kendine yer bulan Nisa Bölükbaşı, magazin kulislerinde konuşulanlara göre Acun Ilıcalı tarafından oyunculuğunun kötü olması nedeniyle uyarı aldı.

Nisa Bölükbaşı'nın Acun Ilıcalı tarafından yapılan uyarıları dikkate almaması ise bardağı taşıran son damla oldu. Oyunculuk performansı yüzünden Bölükbaşı ile arası açılan Acun Ilıcalı, genç oyuncuyu ve sevgilisini takipten çıktı.

FİLTREYLE BURNU KAYBOLDU... MASUMİYET'İN HALE'Sİ HÜLYA AVŞAR SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Her çarşamba heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelen Masumiyet dizisinde Hale karakterine hayat veren Hülya Avşar, sosyal medyanın diline düştü. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Avşar'ın yüzüne uygulanan filtre çok konuşuldu.

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi oyuncuların yer aldığı Masumiyet dizisi çarşamba günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Masumiyet dizisi ile ekranlara dönen Hülya Avşar, sosyal medyada gündeme oturdu. Yeni bölümde yüzüne uygulanan filtre yüzünden burnu kaybolan Avşar, Twitter da en çok konuşulan kişi oldu.

'BEN DE AYNI FİKİRDEYİM'

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümle sosyal medya da çok konuşulan Hülya Avşar, konuşulanlara ve yapılan komik paylaşımlara Instagram hesabından esprili bir yanıt verdi.

Avşar, dizide yüzüne yapılan filtreyle alakalı esprili bir paylaşıma, 'Bende aynı fikirdeyim.' cevabını verdi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER