AKŞAM TV

Haftanın magazin başlıkları... Can Yaman'ın ilişkisi reklam mı?

Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi ile ilişkisi reklam mı? Hakan Altun taburcu oldu, son durumu nasıl? Programa çıkabilecek mi? Masumiyet dizisindeki tokat sahnesi neden gündem oldu? Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu, Eda Cabul'a değerlendirdi.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL


GÜNLERCE YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖREN HAKAN ALTUN TABURCU OLDU

'Şarkılar Bizi Söyler' programının çekimleri öncesi fenalaşan ve apar topar hastaneye kaldırılan Hakan Altun, damar tıkanıklığı rahatsızlığından dolayı tedavi gördü. Tedbir amaçlı günlerce yoğun bakımda yatan Altun, dün taburcu edildi.

REKLAM AŞKI MIYDI? CAN YAMAN'IN SEVGİLİSİ DİLETTA LEOTTA'NNI SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İş için gittiği İtalya'da spor spikeri Diletta Leotta ile tanışıp aşk yaşamaya başlayan Can Yaman cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta ile iş insanı Ryan Friedkin'in samimi fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Can Yaman'dan konuya ilişkin gelecek açıklama ise merak konusu oldu.

Erkenci Kuş dizisinin ardından adını dünyaya duyuran yakışıklı oyuncu Can Yaman, Sandakon dizisi ve bir makarna markasının reklam yüzü olmak için gittiği İtalya'da spor spikeri Diletta Leotta ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Can Yaman, sevgilisine evlilik teklifinde de bulunması ile gündeme gelmişti.

İkilinin ilişki yaşaması 'reklam aşkı' olarak adlandırılsa da çift iddiaları yalanlayarak sosyal medya hesaplarından arka arkaya paylaşımlarda bulunarak aşklarını gözler önüne serdi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER