AKŞAM TV

Yasa dışı eylemlerde hangi terör bağlantıları var?

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz, Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan provokasyonu Eda Cabul'a anlattı.

AKŞAM TV
EDİTÖR:AYŞE TUNALI KURGU: EDA CABUL


'Boğaziçili gençler, FETÖ'nün siyasi argümanlarıyla konuşuyor '

Boğaziçi provokasyonundan yansıyanlar, perde arkasındaki niyeti ilk andan itibaren ele veriyor. Gözaltına alınanların terör örgütü bağlantıları ve batıdaki Türkiye karşıtı cephenin verdiği destek gibi. Boğaziçi'nde yaşanan son gelişmeleri Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz AKŞAM TV'ye değerlendirdi.

Boğaziçili öğrencilerin yayınlamış oldukları bildiride terör baronu olan Demirtaş'ın serbest bırakılması talebinden bahsedilmişti. Gündemdeki son gelişmeleri değerlendiren Kurtuluş Tayiz şunları söyledi:

'BAŞKAN ERDOĞAN'I HEDEF ALAN BİR MEKTUP'

'Gezi olaylarında Taksim Dayanışması diye bir grup vardı. Gezi'nin talepleri diye öne sürdükleri istekleri çok şaşırtıcıydı. 3'üncü köprünün, 3'üncü Havalimanı'nın, Kanal İstanbul'un ve HES projelerin iptalini istemişlerdi. Biz Gezi'de Gezi'nin ağaç meselesi olmadığını bu taleplerden biliyoruz. Şimdi Boğaziçi Üniversitesi'nde de sorunun rektör ataması olmadığı ortada. Boğaziçi Dayanışması'nın yayınladığı Başkan Erdoğan'ı hedef alan bir mektup var ortada. Terör örgütü FETÖ'nün siyasi argümanlarıyla konuşuyor Boğaziçili gençler. Rektöre itiraz için yola çıkıp, Demirtaş'a, Kavala'ya ve devletten temizlenen FETÖ'cülere özgürlük istemeye geldi dayandı olaylar...

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER