AKŞAM TV

'İstanbul bunu hiçbir zaman hak etmiyor'

Tuzla'daki dönüşümden siyasete, hayata geçirilen yatırımlardan yeni projelere... Eda Cabul sordu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı cevapladı.

AKŞAM TV
EDA CABUL


Eda Cabul ile Analiz'in bu haftaki konuğu Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı oldu.

Tuzla Belediyesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı gündemde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

'HER YERDE OLMASI LAZIM'

Teknoloji geliştirme merkezlerinin de bir Teknopark olduğunu belirten Başkan Yazıcı, 'Şehirlerin bile akıllı şehir olduğu bir durumda fikrim var diyen herkesin kullanabileceği bir teknoloji merkezi oldu. Her yerde olması lazım' ifadelerini kullandı.

'ÇOK KEYİFLİ BİR İŞ'

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı vatandaşlarla iç içe olmanın çok keyifli bir iş olduğunu belirterek, 'İnsanların kendisinin seçtiği ve kendileri için hizmet ettiği belediye başkanı ile iletişim kurabilmeleri sevinçlerini, hüzünlerini paylaşabilmeleri çok keyifli bir iş. Halkımızla iç içe olmak bende çok büyük bir etki yapıyor.' dedi.

'ALLAH'TAN DİJİTAL ÇAĞDAYIZ'

Geçtiğimiz günlerde CHP'li İBB ekipleri tarafından saldırıya uğrayan Başkan Yazıcı olaya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

'Bu tesisin açılışında Tuzla halkı adına orada olmalıydım. Davet edildim bana kürsü ve konuşma hakkı verildi. Kimsenin kişiliğine, makamına ve bireysel olarak nezaket dışına çıkmadan kelimelerimi seçerek konuştum. Kapanışta herkese tekrar teşekkür ederken bir arbede yaşandı. Şahsıma, partime, liderime olan sözlü sataşmalar sırasında orada duramazdım... Allah'tan dijital çağdayız ve herkesin ne konuştuğu kayıtlarda mevcut.'

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER