AKŞAM TV

Haftalık burç yorumları... 22-28 Şubat haftası hangi burçlar şanslı?

Astrolog Ceylin Çelebi haftanın burç yorumlarını AKŞAM TV'ye değerlendirdi.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları yeni haftaya nasıl başlayacak?

22-28 Şubat haftası hangi burçlar şanslı, hangi burçlar şanssız? Nelere dikkat edelim?


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 22 Şubat haftasına Ay İkizler burcundan ayrılıp sabah saat 06:53'te Yengeç burcuna geçerken başlıyoruz. Pazartesi günü boyunca ailenizle ilgili temalar öne çıkıyor olacak. Çarşamba günü gökyüzünde içsel anlamda gerginlik yaratabilecek enerjiler hâkim olabilir. Saat 07:54 ile 15:23 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta olacağı için önem kazanıyor. Perşembe ve Cuma günleri hem ikili ilişkileriniz adına hem de iş görüşmeleriniz adına uygun enerjiler yok. Bugünlere önemli işlerinizi denk getirmemeye dikkat etmenizde yarar var. Cumartesi günü meydana gelecek olan Başak dolunayı mesleki konularınızda ve varsa altınızda çalışan kişilerle ilgili olarak durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, Şubat ayının son haftasına Ay pazartesi sabah saatlerinde Yengeç burcuna geçerken başlıyor olacağız. Yakın çevrenizle ilgili konular önemli hale gelebilir. İlişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız bugün iyileştirmek adına kullanmak için uygun enerjiler var. Çarşamba günü Ay ile Plüton zorlayıcı açısı birtakım gerilimler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Aynı zamanda Ay çarşamba günü Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak. Başak burcundaki Dolunay öncesinde Perşembe ve cuma günleri kolay enerjiler yok. Daha sakin kalmaya çalışabilirsiniz. Cumartesi günü saat 11:17'de Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Çocuklarınızla ilgili veya bekarsanız aşk hayatınızı etkileyecek olan Dolunay ile birlikte birtakım tamamlanmalar söz konusu olabilir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 22 Şubat haftasına girerken haftanın ilk iki günü parasal konularınız çok daha fazla dikkat çekiyor olacak. Mevcut paranızı koruma altına almak adına belirli yatırımlar yapmak istiyorsanız pazartesi ve salı günlerini değerlendirebilirsiniz. Çarşamba günü Ay Aslan burcuna geçmeden önce parasal konularda birtakım zorlanmalarınız olabilir. Perşembe günü iletişim alanında stresler meydana gelebilir. Bilhassa öğle saatlerinde partnerinizle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizlerin ev, yuva ve ebeveynlerinizle olan işlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizin şimdi tamamlanması ve görünür olmasını sağlıyor olacak. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, Pazartesi sabahı saat 06:53'de Ay sizlerin burcuna geçecek. Haliyle bireysel konularınız ve sağlığınızla ilgili konular hafta başında önem kazanıyor olacak. Salı günü bazı istekleriniz ve arzularınız yerine gelebilir. Pozitif enerjiler var. Çarşamba günü sabah saatlerini sportif faaliyetlere ayırmak içsel anlamdaki zorlayıcı enerjileri dağıtmak adına iyi olabilir. Saat 07:54 ile 15:23 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta olacağı için önem kazanıyor. Perşembe ve Cuma günü gergin enerjiler söz konusu olacak. Cumartesi günü Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Başak dolunayını yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayarak deneyimliyor olacaksınız. Aynı zamanda aldığınız bir eğitim ile ilgili de bir konunun sonuna gelebilir, mükafatınızı alabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 22 Şubat 28 Şubat haftasına pozitif enerjilerle giriyor olacaksınız. Bilhassa hafta başında ikili ilişkileriniz açısından uyumlu enerjiler var. Çarşamba günü çevrenizle birtakım gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira gökyüzünde Ay ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı dikkat çekiyor olacak. Çarşamba saat 15:23'de Ay sizin burcunuza geçiş yapacak ve iki gün boyunca bireysel konularınız çok daha önem kazanıyor olacak. Hafta sonuna doğru yoğun ve zorlayıcı enerjiler söz konusu olacak gözüküyor. Bilhassa Cuma günü akşamı ikili ilişkilerinizde, partnerinizle fazla çekişmeli ve hararetli konuşmalarınız söz konusu olabilir. Cumartesi günü Başak burcunda ve parasal konularınızla ilgili durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak bir Dolunay meydana geliyor. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, Sosyal çevrenizle ilgili konuların ön planda olacağı Pazartesi ve Salı günlerini önemli ve aktif bağlantılar kurmak adına değerlendirebilirsiniz zira Ay'ın açıları bugünlerde hayli olumlu seyrediyor olacak. Çarşamba günü bilhassa günün ilk yarısında daha kendi halinizde kalmanızda yarar zira gökyüzü arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fazla tepkisellik nedeniyle yaşanabilecek gerilimlere işaret ediyor. Cumartesi günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay öncesindeki iki gün gökyüzünde gergin enerjiler var. Cuma günü saat 14:32 ile 20:07 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Sağlığınızla ilgili konular başta olmak üzere daha öncesinde başlatmış olduğunuz işlerinizle ilgili sürüncemede kalmış birtakım işleriniz dolunayın etkili olacağı 15 günlük süreçte netlik kazanabilir. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Ay Yengeç burcuna geçerken haftaya başlıyor olacağız. Kariyerinizle ilgili konularda önemli değerlendirmeler yapmak ve bağlantılar kurmak adına güzel enerjiler var. Değerlendirmeniz yerinde olacaktır. Çarşamba günü saat 07:54 ile 15:23 arasında daha çok size keyif verecek aktivitelere zaman ayırmanız iyi olacaktır. Perşembe ve Cuma gününe önemli iş görüşmelerinizi almamanızda yarar var zira sizleri ani öfke patlamalarına sürükleyebilecek durumlar meydana gelebilir. Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan dolunay arka planda yürütülen işlerinizin daha görünür bir hale gelmesi açısından önem kazanıyor olacak. Bununla birlikte sizden saklanan sırlarda bu dönemde ortaya çıkabilir. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 22-28 Şubat haftasının başında Ay sizin gibi su grubu olan Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Yurtdışı ve hukuksal alanlardaki konularınıza daha fazla odaklanabilirsiniz bugünlerde. Çarşamba günü uzak akrabalarınızla olan ilişkilerinizde gerginlikler meydana gelebilir. Hafta sonuna girerken çevrenizdekilerin olumsuz enerjilerinden etkilenebilirsiniz. Dolunay öncesinde hassasiyetiniz de yüksek olabilir. Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay kariyer gelirinizle ilgili daha önceden başlatmış olduğunuz işlerinizde gözle görülür sonuçlar elde etmenize olanak sağlayabilir. Aynı zamanda arkadaş çevrenizde daha fazla öne çıkabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, şubat ayının son haftasına Ay Yengeç burcuna geçerken başlıyoruz. Pazartesi ve salı günlerine önemli görüşmelerinizi almanız ve ne zamandır bekleyen anlaşmalarınızı yoluna sokmak adına kullanabileceğiniz pozitif enerjiler var. Çarşamba günü gergin bir enerji güne hâkim olacak. Öfke patlamalarına açık olabilirsiniz. Bilhassa ortak paylaşımlarınızı ilgilendiren konularda daha sakin ilerlemenizde yarar var. Perşembe ve Cuma günleri hem ikili ilişkileriniz adına hem de iş görüşmeleriniz adına uygun enerjiler yok. Bu iki güne önemli işlerinizi denk getirmemeye dikkat etmenizde yarar var. 27 Şubat cumartesi günü kariyer evinizi etkileyecek önemli bir Dolunay meydana geliyor. Kariyerinizle ilgili konularda çok daha görünür olmanızı sağlayacak önemli adımlarınız sonuç bulabilir ve arzu ettiğiniz başarıyı bu süreçte yakalayabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 22 Şubat haftasına pazartesi günü Ay karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda başlıyor olacaksınız. Dolayısıyla aklınızın ziyadesiyle eş ve partner konularında olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Aynı zamanda sözleşmelerinizle ilgili konularınızda da görüşmeleriniz yoğun olabilir. Çarşamba günü ikili ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızla ilgili konularda gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Fazla tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Perşembe günü iletişim alanında stresler meydana gelebilir. Bilhassa öğle saatlerinde partnerinizle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay sizler için yurtdışı ve yabancılarla ilgili olan işlerinizde bu dönemde daha görünür sonuçlar elde etmenizi sağlarken aynı zamanda yaptığınız işlerle ilgili olarak da öne çıkmanızı sağlıyor olacak. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, Ay yengeç burcuna geçerken Şubat ayının son haftasına başlıyoruz. İş ve mesleğinizle ilgili konularda yoğunluğunuz pazartesi ve Salı günleri artabilir. Çarşamba günü iş çevrenizle birtakım gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira gökyüzünde Ay ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı dikkat çekiyor olacak. Saat 15:23'de Ay sizin karşıt burcunuza geçiş yapacak ve iki gün boyunca her türlü ikili ilişkileriniz çok daha önem kazanıyor olacak. Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay miras veya nafaka benzeri bir işinizle ilgili net sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 22 Şubat haftasına girerken çocuklarınızla ilgili konular öne çıkıyor olacak. Çarşamba günü çocuklarınızla ilgili olarak gergin enerjiler güne hâkim olacak ve fazla tepkisel davranabilirsiniz. Cumartesi günü karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay öncesindeki iki gün gökyüzünde gergin enerjiler var bilhassa aşk ilişkilerinizle ilgili kıskançlık nedeniyle gerilimler söz konusu olabilir. Cuma günü saat 14:32 ile 20:07 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Cumartesi günü saat 11:17'de karşıt burcunuz Başak burcunda meydana gelecek olan bir Dolunay var. Başak burcundaki Dolunay ikili ilişkilerinize vurgu yapıyor olacak. Uzun bir ilişki içindeyseniz evlilik için bu süreçte adım atabilir, ilişkinizde oturmayan durumlara netlik kazandırabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER