AKŞAM TV

Ali Babacan'dan ihanet itirafı...

Ali Babacan, henüz AK Parti üyesi olduğu dönemde muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı adayı için çalıştığını itiraf etti. 2019 yılında AK Parti üyeliğinden ayrılan Ali Babacan, 2018 yılında Abdullah Gül'e ortak adaylık teklifi götürülmesi çalışmalarının “tam da göbeğinde” olduğunu şu sözlerle anlattı: “Görünür değildim ben, ama tam göbeğindeydim.” İhanetini canlı yayında gülerek anlatan Babacan'ın bu sözlerini Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz, Eda Cabul'a anlattı.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL


Ali Babacan, AK Parti üyesi olduğu dönemde Erdoğan'a karşı Gül'ün adaylığı için çalışma yaptığını itiraf etti

Babacan'ın bu itirafının ortak aday çalışması olduğunu belirten Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz, 'Erdoğan'a karşı 'ortak aday pazarlıkları' 15 Temmuz'un devamı niteliğindeydi' ifadelerini kullandı.

Terör devleti İsrail'in Filistinlilere zulmü bitmek bilmiyor.

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filistinlilere saldırdı.

İşgalci İsrail'in Filistinli Müslümanlara saldırılarını değerlendiren Tayiz, 'Kudüs üzerinden bütün Müslümanlara 'Bütün kutsallarınızı ayaklarımızın altında çiğneyeceğiz' mesajı veriliyor. Bütün İslam coğrafyası birleşerek, güçlenerek ancak bu tehdit ve saldırıları püskürtebilir.' dedi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER