AKŞAM TV

Ozan Orhon: Kendimi Michael Jackson zannettim, kaybettim

Şöhretin zirvesinde olduğu 1994 yılında Atıf Yılmaz'dan gelen film teklifini geri çevirdiğini söyleyen Ozan Orhon: “Michael Jackson havalarındaydım, hayatımın fırsatını kaçırdım. Şimdi keşke Atıf Amca yaşasa da ayaklarına kapansam ‘Ne olur o filmi yap' diye.”

Pop müzikte 90'lı yıllara damga vuran Ozan Orhon, 1992 yılında ilk albümü 'Oldu Mu Şimdi' ile iyi bir çıkış yakalamış, bu albümdeki Saman Alevi, Ortada Kuyu Var, Zeynep şarkılarıyla gönülleri fethetmişti. Sonrasında özel hayatında yaşadığı sorunlar ile gündeme gelmiş, mide kelepçesi taktırıp ölümün eşiğinden döndükten sonra da uzun bir sessizliğe gömülmüştü.

Geçen sene 4. evliliğini yapan ve müzik sektörüne tekrar dönen Ozan Orhon 'Hava Buz Gibi' parçasıyla şimdilerde tekrar gündeme geldi. İstanbul gece hayatında sahnelerde yoğun ilgi gören yakın zamanda da özel bir albüm hazırlamayı düşünen Ozan Orhon, Akşam Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'a özel açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı 'Bana sevenlerim efsane lakabını uygun gördü. Efsaneler ölmez, ben buradayım, her zamankinden daha güçlü geliyorum' dedi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER