AKŞAM TV

YouTube'un Geleneksel Rewind Videosunda Enes Batur Sürprizi

Video paylaşım sitesi YouTube, gelenekselleşen 2019 yıl sonu videosunu yayınladı.



-Ünlü İtalyan sanatçı Cattelan'ın 'duvara bantlanmış muz' çalışması 120 bin dolardan satışa sunuldu

İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan, duvara bantladığı muzu tam 120 bin dolardan satışa çıkardı. Yanlış duymadınız, #8216;Komedyen' adlı çalışma, yalnızca Miami'deki bir manavdan alınmış muzların koli bandıyla duvara tutturulmasından ibaret#8230; Nasıl yani? dediğinizi duyar gibiyiz#8230; Alıcılar, muz çalışmasıyla birlikte muz bozulunca ne yapacaklarını anlatan bir rehbere de sahip oluyor. Cattelan'a göre bu çalışma küresel ticaretin bir simgesi ve aynı zamanda klasik bir mizah unsuru#8230;

-YouTube'un geleneksel Rewind videosunda Enes Batur sürprizi

Video paylaşım sitesi YouTube, gelenekselleşen 2019 yıl sonu videosunu yayınladı. YouTube Rewind 2019: For the Record'da yıla damgasını vuran popüler YouTube kullanıcıları, yılın şarkıları ve videoları yer alıyor. Enes Batur da Rewind 2019 videosunda 10 milyon aboneye ulaşan ilk Türk YouTuber olarak yer aldı. Batur'un bu başarısı sosyal medyada kısa sürede Trend Topic oldu.

-İtalya'da eski sevgililere fotoğraflarını sildirme hakkı

Muhtemelen telefonunuzdan ve sosyal medya hesaplarınızdan eskiyi hatırlatan tüm fotoğrafları silersiniz. İtalya'da da bunu yapmak isteyen 55 yaşındaki bir adam, ayrıldığı sevgilisinden Facebook'taki fotoğraflarını silmesini istedi ancak eski sevgilisi bu talebi kabul etmedi. Olay mahkemeye kadar gitti. Mahkeme, kişilerin, daha önce fotoğrafının sosyal medyada yayınlanmasına onay verse bile sonradan bu rızayı geri çekebileceğine karar verdi. Kararla birlikte eski sevgili kadın, 1000'den fazla fotoğrafı silecek.

-Dünyaca ünlü tecrübeli oyuncu Anthony Hopkins'ten oyuncular hakkında ilginç açıklama

Dünyadaki konularla ilgili insanların oyunculara neden fikirlerini sorduğuna anlam veremediğini belirten tecrübeli oyuncu Anthony Hopkins, oyuncuların #8216;oldukça aptal' olduklarını ifade ederek, #8220;Görüşümün hiçbir değeri yok#8221; dedi.

-Bilim insanları plastiğe yürümeyi öğretti

Finlandiyalı bilim insanları yeni bir ışık kontrol tekniği sayesinde plastik parçasına yürümeyi öğretti. Plastik parçası, hareket etmenin ötesinde, farklı ışık dalga boylarını algılıyor ve bunlara farklı yollarla tepki verebiliyor. İşte o ilginç görüntüler#8230;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER