AKŞAM TV

Ünlü Tarihçinin Sırt Çantasından Sevgilisinin Kolu Çıktı #AkşamStory

t. Petersburg Üniversitesi'nde tarih profesörü olan Oleg Sokolov, 24 yaşındaki öğrencisi ve genç sevgilisi Anastasia Yeshchenko'nun cesedini nehre atarken yakalandı.



-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü #8220;11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes#8221; kampanyası kapsamında dün 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 11 milyon fidan dikimi etkinliğine katıldı. Başkan Erdoğan etkinlikte, çocuklarla birlikte #8220;Tohumlar fidana#8221; şarkısını söyledi.

-Ağzıyla kullandığı dokunmatik kalemle çektiği videolarla fenomen oldu!

Antalya'da 4 yıl önce break dans yaptığı sırada düşerek felç geçiren Emre Kara (31), yatağa bağlı kalsa da pes etmedi. Kara, telefonun dokunmatik kalemini ağzıyla kullanarak çektiği videolarla fenomen oldu. Kara'nın video izleme kanalının şu anda 33 bin 400 abonesi var.

-Rusya'da bir adam ceza yazan polise balalayka ile konser verdi!

Moskova'da trafik polisi tarafından durdurulan sürücü, polisin alkol testini reddetti. Polis ise ceza yazmaya karar verince, alkollü olduğu belirtilen sürücü, aracından Rusya'ya özgü bir telli çalgı türü olan Balalayka adlı enstrümanını çıkarak polise küçük çaplı bir konser verdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler çok sayıda beğeni aldı.

-Kan donduran olay! Ünlü tarihçinin sırt çantasından sevgilisinin kolu çıktı

St. Petersburg Üniversitesi'nde tarih profesörü olan Oleg Sokolov, 24 yaşındaki öğrencisi ve genç sevgilisi Anastasia Yeshchenko'nun cesedini nehre atarken yakalandı. Olay, Sokolov'un aşırı alkolden dolayı dengesini koruyamayıp nehre düşmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis, profesörün sırt çantasında kadın cesedine ait kol parçalarına rastladı. Sokolov'un evinde yapılan aramada da cesedin diğer parçaları ile kanlı bir bıçak bulundu.

Ünlü tarihçinin cesetten kurtulduktan sonra, Napolyon kılığında, kendi hayatına son vermeyi planladığını söylediği belirtiliyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER