AKŞAM TV

Parlamentoya “Joker” Maskesiyle Geldi #AkşamStory

İlginç eleştiri yöntemleriyle tanınan Ukrayna Sosyalist Partisi Lideri İlya Kiva, parlamentoda yemin eden bir milletvekilini Joker maskesi takarak protesto etti.



-Parlamentoya #8220;Joker#8221; maskesiyle geldi

İlginç eleştiri yöntemleriyle tanınan Ukrayna Sosyalist Partisi Lideri İlya Kiva, parlamentoda yemin eden bir milletvekilini Joker maskesi takarak protesto etti. Milletvekili Sergei Rudik'in yeminini ettiği podyuma yaklaşan Kiva, maskeyi buraya yerleştirdi. Rudik de bunun üzerine #8220;Kauçuk maskelerden korkmuyoruz#8221; dedi. 

-Minibüs arızalandı, sürücünün yardımına trafik polisi koştu

Diyarbakır'da, arızalanan minibüsünü yol kenarına itmeye çalışan sürücüye görevli polis memuru yardım etti. Trafik polisinin yardımı, vatandaşlardan takdir gördü.

-Bayrampaşa'da bir bankada soygun yapan şahsı vatandaş yakaladı!

Silahıyla bir banka şubesine girip paraları gasp eden şahıs, kaçarken vatandaşlar tarafından durduruldu. Soyguncunun bankayı soyma anı, kaçışı ve vatandaş tarafından yakalanma anı cep telefonu kamerasına kaydedildi.

-Rizelinin, hatalı parka dikkati çektiği anons sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Muhammet Ermiş'in, sürücülerin hatalı parklarına dikkati çekmek amacıyla kurgulayarak kayda aldığı görüntüler, belediyenin sosyal medya hesabında yayınlandı ve yoğun ilgi gördü. İzleyenlerin kendini gülmekten alamadığı video ile ilçede hatalı parklar azaldı.

-Denizde elektrik akımına kapıldıklarını sandılar... Sebebi 'knidi' çıktı

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde denize giren bazı kişilerin elektrik akımına kapıldıkları iddiasından sonra yapılan araştırmada, elektrik çarpmasına benzer etkiye 'knidi' olarak adlandırılan canlının neden olduğu ortaya çıktı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER