AKŞAM TV

Merkel Kürsüye Çıkarken Yere Düştü #AkşamStory

Geçtiğimiz aylarda sık sık sağlık sorunlarıyla karşılaşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, bir etkinlikte konuşma yapmak için kürsüye çıkarken sendeledi.



Milletvekili mecliste, sevgilisine evlenme teklifi etti

İtalya Temsilciler Meclisi'nde söz alan milletvekili Flavio Di Muro, sevgilisine evlenme teklifi etti. Genç adam, 'Sayın Meclis Başkanı, izninizle size değil, seyirci sıralarına sesleniyorum: Elisa, benimle evlenir misin?' diyerek sevgilisine evlenme teklifi etti.

Hamile köpeği çuvala koyup yola attılar#8230;

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, hamile bir köpeği çuvalın içine koyup yol kenarına atarak ölüme terk etti. Neyse ki Sevimli miniğin şansı yaver gitti. Otomobiliyle oradan geçen bir vatandaş ölüme terk edilen köpeğin imdadına yetişti.

Merkel, kürsüye çıktığı esnada sendeleyerek yere düştü

Geçtiğimiz aylarda sık sık sağlık sorunlarıyla karşılaşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, bir etkinlikte konuşma yapmak için kürsüye çıkarken sendeledi. Kısa sürede kendisini toparlayan Merkel, hızlı bir şekilde kürsüdeki yerini alarak,  çevresindekilere el işaretiyle iyi olduğu mesajını verdi.

Yoldan geçerken gördüğü Türk bayrağını böyle öptü

Bursa İnegöl'de yürürken, internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan kadının güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüleri, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı#8230;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER