AKŞAM TV

Merakla Beklenen ‘'Cep Herkülü: Naim' Vizyonda #AkşamStory

Dünyaca ünlü Türk halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan, senaryosunu Barış Pirhasan'ın kaleme aldığı “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi vizyona girdi.



-Merakla beklenen #8216;'Cep Herkülü: Naim'' vizyonda

Halter sporu için ailesini geride bırakan küçük Naim#8216;in başarılarla dolu hayat hikayesini, dünya şampiyonu olma yolunda hızla ilerlemesini anlatan film izleyenlerden tam puan alıyor.

-Kanseri yenen eşini gelin arabasıyla karşıladı

Denizli'de, meme kanserine yakalanan ev hanımı 33 yaşındaki Çiğdem Arık, 1 yıldır tedavi gördüğü hastaneden, kanseri yenerek taburcu oldu. Emre Arık, taburcu olan eşini gelin arabası gibi süslediği otomobiliyle hastanenin kapısında karşıladı. Tedavi sürecine sanatçı Haluk Levent'in destek verdiği Arık, sevenlerinin yer aldığı araçla evine döndü. İşte duygu ve aşk dolu o güzel görüntüler#8230;

-8 tane kot pantolonu üst üste giydi!

Peru'da bir kadın, 1 değil 2 değil 3 değil tam 8 tane kot pantolonu üst üste giyerek hırsızlık yapmaya kalktı! Bir alışveriş merkezinde gerçekleşen olayda, 8 çift pantolonu üst üste giyerek hırsızlık yapmaya çalışan Venezuela uyruklu kadın aslında bunun için baya uğraşsa da başarılı olamadı. Kısa sürede güvenlik görevlilerine yakayı ele verdi.

-Uçağın motoru havadayken alev aldı!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, dünyanın en işlek 5. havalimanı olarak kabul edilen Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yapan Filipinler Havayolları'na ait yolcu uçağının, kalkıştan hemen sonra motorlarından biri alev aldı. 347 yolcuyu taşıyan uçak, havalimanına acil iniş yaptı.

-Mahkemede, hâkim karsısına çıkıp 'Bu tarz şakaları sürekli yapıyoruz' dediler.

Mart ayında İzmir'in Konak ilçesinde, 18 yaşındaki yüzde 50 engellinbsp;bir genci streç filmle sardıktan sonra tekme tokat döven, üzerine su döküp cinsel tacizde bulundukları iddia edilen iş arkadaşlarınbsp;hâkim karşısına çıktı.nbsp;Duruşmada savunmasını yapan sanık N.S. yaptıklarından dolayı pişman olduğunu ancak cinsel istismarda bulunmadığını iddia ederek, #8220;Kesinlikle cinsel istismarda bulunmadım. Yaptığımız hareketler şaka amaçlıydı#8221; dedi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER