AKŞAM TV

Maurizio Cattelan'a Diyarbakırlı Ressam Gökhan Aslan “Dünyanın Kazığı” Eseriyle Meydan Okudu

Akşam Story, gündem haberlerinin arasında gözünüzden kaçan ilginç konu ve videolarla yeniden karşınızda!



Çin'deki bir hastanede bir adam hamile eşinin oturabilmesi için #8216;sandalye' oldu

Hastanede sıra beklerken yorulan hamile kadına kimse yer vermeyince fedakâr eş devreye girdi. Genç adam, doktor kontrolünde sıra beklerken kimsenin yer vermediği karısı için 'sandalye' oldu, eşini sırtına oturttu. Sosyal medyada adamın eşine yardımcı olma çabası kısa sürede büyük övgü toplarken, o anları sadece izleyerek yetinen ve hiçbir şey yapmadan koltuklarda oturan kişiler izleyenleri öfkelendirdi.

İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'a Diyarbakırlı ressam Gökhan Aslan #8220;Dünyanın Kazığı#8221; eseriyle meydan okudu

İtalyan sanatçının ABD'de bir sanat galerisinde koli bandıyla duvara sabitlenmiş 3 muzu 120 biner dolar satmasını ardından ressam Gökhan Aslan da duvara bantlanmış salatalık görseli kullanarak 'Dünyanın Kazığı' adlı bir çalışma yaptı. Eseriyle ilgili açıklamalarda bulunan Aslan, İtalyan sanatçının çalışmasını ilk gördüğünde, 'Bizden de bir şeylerin olması gerekiyordu' diye düşündüğünü belirtti.

Sokak sanatçısı Banksy, evsizliğe dikkati çeken bir video paylaştı

10 yıldır başta İngiltere olmak üzere farklı ülkelerde yaptığı çarpıcı duvar resimleriyle ünlenen sokak sanatçısı Banksy, İngiltere'in Birmingham kentinde evsizliğe dikkat çeken bir video paylaştı. Yaşam mücadelesi veren evsiz bir adamın soğukta bir bankın üzerinde uyumaya çalıştığı anları kaydeden video sanatın gücünü bir kez daha yansıtıp etkileyici bir bakış açısıyla sonlanıyor.

Ölüme terk edilmiş 3 köpeğin imdadına Manisalı avcılar yetişti

Manisa'nın Salihli ilçesinde ayakları bağlanarak çuval içerisinde ölüme terk edilmiş Arjantin Dogo cinsi çaresiz köpekleri bölgeden geçen avcılar kurtardı. 

Minik tenisçinin kendini maça kaptırdığı görüntüler gülümsetti

İlerleyen yıllarda muhtemelen kortların tozunu attıracak bu sevimli minik tenisçi, evinde televizyon başında tenis maçı izlerken kendini de oyuna dâhil etti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER