AKŞAM TV

Kalbi Duran Mahkumdan Mahkemeye İlginç Başvuru #AkşamStory

Benjamin Schreiber” isimli bir mahkûm, 'anlık olarak öldüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasını tamamladığını, müebbet hapis cezasını çektiği için de şu anda yasa dışı tutulduğunu' ifade ederek mahkemeye başvurdu.



-Kalbi duran mahkûmdan mahkemeye ilginç başvuru!

İşlediği cinayet sebebiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan ve 1997'den bu yana ABD'nin Iowa eyaletinde bir cezaevinde tutuklu bulunan #8220;Benjamin Schreiber#8221; isimli bir mahkûm, 'anlık olarak öldüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasını tamamladığını, müebbet hapis cezasını çektiği için de şu anda yasa dışı tutulduğunu' ifade ederek mahkemeye başvurdu. Mahkeme, başvuruyu reddetti.

-Her insanın evcil hayvanıyla konuşma hayali vardır

26 yaşındaki #8220;Christina Hunger#8221; için bu hayal artık gerçek! 29 adet ses butonunun bulunduğu bir pano hazırlayan Hunger, minik dostu Stella'nın bu butonları kullanarak isteklerini dile getirmesini sağladı. İşte ses butonlarını kullanarak konuşmayı öğrenen köpeğin isteklerini söylemek için cümle kurduğu efsane anlar kamerada...

-Dünyanın en genç üniversite mezunu olması beklenen Laurent Simons, 9 yaşında elektrik mühendisi olacak!

Henüz 9 yaşındaki dahi, Hollanda'nın Eindhoven Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden lisans diploması almaya çok yakın. Dünyanın en genç üniversite mezunu olması beklenen Laurent, eğitmenlerinden biri tarafından, #8220;Şimdiye dek tanıdığım en iyi öğrencimden en az üç kat daha akıllı#8221; diye tanımlanıyor.

Henüz 6 yaşındayken liseye giren Simons, kalp cerrahı veya astronot olmak istiyor.

-Şimdiki görüntülerimiz Brezilya'dan.

Evinde bilgisayarı ya da interneti olmadığı için bir AVM'de teknoloji ürünleri satan mağazada ödevini tamamlamaya çalışan minik çocuğun videosu sosyal medyada üzüntüyle karşılandı. Video, kısa sürede yayılınca, bir Güney Koreli teknoloji şirketi minik çocuğa hediye bilgisayar vermek için kolları sıvadı. İyi insanlar iyi ki var!

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER