AKŞAM TV

Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Seçildi

Bu yıl 47.'si düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Agah Beyoğlu performansıyla Haluk Bilginer, en iyi erkek oyuncu seçildi.



-Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu seçildi

Bu yıl 47.'si düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Agah Beyoğlu performansıyla Haluk Bilginer, en iyi erkek oyuncu seçildi. New York'ta düzenlenen törende ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Bilginer, bu ödülün Türkiye'ye gitmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

-Astronot uzaya çöp atarken görüntülendi#8203;

Amerikan Ulusal Uzay ve Havacılık Dairesi yani NASA#8216;nın Instagram hesabından  paylaştığı görüntüler pes dedirtti. NASA tarafından yayınlanan görüntülerde, astronotların kozmik ışınları ölçen 'AMS' adlı bir cihazın sistem ve parçalarını değiştirdikleri uzay görevinde, bir astronotun ortaya çıkan atık çöpü, uzay boşluğuna bıraktığı görüldü. Parçanın, küçük ve zararsız parçalara ayrılacağını belirten NASA, ayrıca görüntülerin altına #8220;Bazen sana hizmet etmeyen şeyin gitmesine izin vermen gerekir#8221; ifadelerini kullandı.

-Havuza giren ayı viral oldu

Gece saatlerinde otele geldi, karış karış her yeri dolaştı, son durağı ise bir havuz oldu. Bulgaristan'da gece yarısı bir otelin havuzuna giren sevimli ayının keyifli anları an be an otelin güvenlik kameralarına yansıdı. İşte sosyal medyada kısa sürede viral olan o görüntüler#8230;

-Minik köpek, yağmurda ıslanan sahipsiz kediyi evine götürdü

Bu sevimli ayıdan sonra bir başka minik dostumuzla devam ediyoruzJ ABD'nin Teksas eyaletinde dişi bir köpek, yağmurdan ıslanmış bir yavru kediyi, kendisini takip etmesini sağlayarak yaşadığı eve kadar götürdü.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER