AKŞAM TV

Genç Türk Gezgin Everest'te Saz Çaldı #AkşamStory

Akşam TV’de yepyeni bir programla karşınızdayız. Sizler için hazırladığımız birbirinden ilginç videolara göz atmaya ne dersiniz?



-ABD’de bir sosyal medya kullanıcısı, bahçesinde futbol topuyla oynayan bir ayının görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

Colorado eyaletinde yaşayan Scott Willhite isimli bir sosyal medya kullanıcısı, evinin karla kaplı bahçesinde futbol topuyla oynayan bir ayı gördü.  Ayı, onu kameraya çeken adama aldırış etmeden karda oynamaya devam etti.

-“Bu kadarına da pes” dedirtecek bir videoyla devam ediyoruz.

Antalya'da Begümhan ve Hüseyin Uğur Gümüş'ün düğün törenine davetliymiş gibi katılan bir kişi, damada para takıyormuş gibi yapıp cebindeki parayı çaldı. Parayı alan kişi, ardından çalan müzik eşliğinde oynadı.

-PUBG tutkunları, sıradaki videomuz size!

Balıkesirli mermer işçileri PUBG’yi gerçek hayata taşıdı. 

-Genç Türk gezgin Everest'te saz çaldı

Karamanlı 27 yaşındaki gezgin Anıl Ünlü, Everest'in ana kamp seviyesindeki Kala Patthar zirvesinde saz çalıp, Pir Sultan Abdal'ın 'Dağlar Var' türküsünü söyledi.

Beş yıldır dünyayı gezen, 4 yıldır da bağlamasını sırtından ayırmayan Ünlü, “Üniversitede okurken seyahat etmeye başladım. Mezun olduktan sonra da iki yıl boyunca gezerek, toplam 5 yılda 45 farklı ülkede bulundum.' dedi. En yüksek irtifada saz çalıp türkü söylemiş ilk kişi olabileceğini belirten genç gezgine bol seyahatli yıllar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER