AKŞAM TV

Cüneyt Özdemir ABD'de Yaşadığı Kabusu Anlattı #AkşamStory

Cüneyt Özdemir, ABD sağlık sistemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



-Cüneyt Özdemir ABD'de yaşadığı kabusu anlattı: Hastaneye gittim, 4 ay sonraya randevu verdiler!

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'nın yapımcısı gazeteci Cüneyt Özdemir, ABD sağlık sistemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdemir, ABD'de hastanede dört ay sonrasına randevu verdiklerini, Amerikalıların bir dolgu için bile 12 bin dolar ödediğini söyledi. Pek çok insanın da tedavi için Türkiye'ye gittiğini aktardı.

-Avustralya'da başörtülü hamile kadına çirkin saldırı!

Avustralya'da başörtülü hamile bir kadın, 43 yaşındaki bir saldırgan tarafından darp edildi. 38 haftalık hamile kadının masasına yaklaşarak bir şeyler söyleyen şahıs, ardından başörtülü kadını yumruklayıp tekmeledi. Diğer müşterilerin ise saldırganı durdurmaya çalıştıkları görüldü. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan kadın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırgan, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

-Sınıf öğretmenini acımasızca yumrukladı!

Çin'de bir kadın öğretmen, sınıfta bir öğrencisinin velisi ile görüştüğü sırada içeriye giren saldırgan tarafından darp edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın aniden öğretmenin başına yumruk atmaya başladığı, öğretmenin ise elleriyle kendini korumaya çalıştığı görüldü.

Yerel medya, saldırganın okuldan motosiklet ile kaçtığını ve hala polis tarafından arandığını duyurdu.

-'Uzaylılar yazmış' denilen yazının kaynağı belli oldu

Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesine bağlı Tuzcu köyündeki yaklaşık 20 dönümlük boş bir tarlanın neredeyse tamamına yazılan, İngilizce'de 'dava' anlamına gelen 'case' yazısının sırrı çözüldü. Görenlerin, 'Uzaylılar tarafından yazılmış' dediği yazıyı Sefa Laç'ın, babasına kendisini ispatlamak için tarlayı traktörle sürerek yazdığı ortaya çıktı.

Laç, 'Yıllardır traktörle tarla sürerim. Tarlayı bir nakış gibi işlerim. Babama çok iyi bir traktör sürücüsü olduğumu ispatlamak için komşumuza ait Erzurum-Bingöl karayolunun hemen yanındaki boş bir tarlaya, kullandığım traktörün markasını arkasına pulluk takarak yazdım. Yakında ay-yıldız işlemeli 'Türkiyem' yazacağım' diye konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER