AKŞAM TV

Apple'ın Açığını Buldu, Ödülü Bakın Ne Oldu? #AkşamStory

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ve daha önce Apple'da bulduğu açık sebebiyle 500 lira ödül kazanan Çayan Temel, yeni bulduğu açık sebebiyle Apple'dan hem teşekkür maili aldı hem de 200 lira ile ödüllendirildi.



-ATM'LERİN YANINA BOMBA KOYDULAR, KENDİnbsp;PLANLARIDA PATLADI

Moskova'da bulunan bir marketin girişindeki ATM'lerin yanına zaman ayarlı bomba yerleştiren 2 hırsız, ATM'nin yanından kaçarak uzaklaştı. Kısa bir süre sonra makine büyük bir patlamayla paramparça oldu. Hırsızlar ATM'nin enkazında paraları arasa da planları tutmadı. Makinenin para haznesi patlamadan etkilenmedi.

-BİR DÜĞÜN HEDİYESİnbsp;OLARAK SOĞAN#8230; KULAĞA NE KADAR MANTIKLI GELİYOR?
Evet, yanlış duymadınız. Bangladeş'te yükselen soğan fiyatları ülke gündeminden düşmezken, başkent Dakka'dan yaklaşık 90 kilometre uzakta olan Comilla şehrinde gerçekleştirilen bir düğünde, arkadaşları düğün hediyesi olarak damada 5 kilogram soğan hediye etti.
nbsp;

-BU DA OLDU! BOLULU ESNAF BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN ÖLÜM İLANINI DUYDU#8230;
Mengen ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan 3 çocuk babası Ercan Kurt, işyerinin önünde oturduğu sırada belediyenin hoparlöründen kendisinin öldüğünü ve ikindi namazından sonra defnedileceğine dair anonsu duydu. Anonsun Kurt'un yanında çalışan Adnan isimli garsonunun, arkadaşı Serdar Uğur ile 1 koyununa girdikleri iddia üzerine yaptırıldığı ortaya çıktı. Ölüm anonsunu duyunca şaşıran Kurt, Mengen Belediyesi'ni arayarak durumun düzeltilmesini istedi.

nbsp;

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER