AKŞAM TV

ABD'de Bu Kez Melania Trump Yuhalandı #AkşamStory

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Trump, kendisinin başlattığı 'Be Best' girişimi kapsamında, ülkedeki 'opioid krizi' hakkında bir konuşma yapmak üzere Baltimore Gençlik Zirvesi'nde sahneye çıktı.



-Şalvarlı teknik direktör sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Diyarbakır'da Masterler Ligi'nde mücadele eden Seyrantepespor takımının teknik direktörlüğünü yapan 48 yaşındaki Mezher Tekçi, maçlara şalvar giyip, elinde tespihle çıkıyor. Maç esnasında yaptığı hareketleri bazı ünlü teknik direktörlere benzetilen Tekçi, çocukluğundan beri futbolu sevdiğini söyledi.

-Kedi sanıp sahiplendiği hayvan puma çıktı  

Arjantin'de bir kadının, anneleri ölen bir kedinin yavrusu sanarak evde beslemeye başladığı hayvan puma çıktı. Kadın, yol kenarında bulduğu ve iki ay evde beslediği hayvanın puma olduğunu veteriner muayenesinde öğrendi. Bir hayvan barınağına teslim edilen yavru pumanın bir süre sonra doğaya salınacağı açıklandı.

-ABD'de bu kez Melania Trump yuhalandı

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Trump, kendisinin başlattığı 'Be Best' girişimi kapsamında, ülkedeki 'opioid krizi' hakkında bir konuşma yapmak üzere Baltimore Gençlik Zirvesi'nde sahneye çıktı. Melani Trump, büyük bir kalabalık tarafından yuhalandı.

-Ambulans sürücüsü, yolu tıkayan aracı elleriyle kaldırdı

Hindistan'da yol kenarına park edilmiş bir otomobil, ambulansın geçişini engelledi. Ambulans sürücüsü ise araçtan inerek, park halindeki otomobili kaldırdı ve geçiş için yolu açtı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER