AKŞAM TV

A Milli Takımımız EURO 2020'de #AkşamStory

Türkiye, EURO 2020'ye katılmayı garantiledi.



-A Milli Takımımız EURO 2020'de!

Türkiye, dün akşam, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 9. maçında İzlanda ile golsüz berabere kaldı ve son maçlar öncesi EURO 2020'ye katılmayı garantiledi. Maçta, çizgiden çıkardığı topla herkesi kendisine hayran bırakan Merih Demiral'ın başarılı kurtarışı ve maç sonunda yaşanan coşkulu görüntüler mest etti.

-Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın yer testi görüntüsünü yayınladı

Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden AKINCI'nın yerde hareket ettiği ve ekibiyle çalıştığı anların görüntüsü, 'yer testleri tam gaz devam ediyor. Yürümeye başladı. Yakında koşacak ve uçacak inşallah. Dua bekleriz' notu ile paylaştı.

-ABD'de, sokakta donmak üzereyken kurtarılan 10 haftalık bir köpek yavrusu, alnındaki ikinci kuyruğuyla Facebook'ta ilgi odağı oldu.

Mac's Mission adlı barınakta tedavi altına alınan köpeğe, boynuzlu balinalardan esinlenilerek Narwhal adı verildi. Facebook'ta fotoğraflarının yayımlanmasından sonra çok sayıda kişinin köpeği sahiplenmek istediği belirtiliyor. Veterinerler ise kuyruğun olası etkilerinden emin oluncaya kadar Narwhal'ın barınakta gözlem altında tutulacağını ifade etti.

-ABD'deki bir okulda babalar ve kızlarını birlikte bale yaparken gösteren bir video viral oldu.

Pensilvanya eyaletinin Philadelphia kentinde çekilen video, bir sanat okulunun kurucusu Erin Lee tarafından Pazar günü sosyal medyada paylaşıldı. Dünya çapında büyük ilgi gören video, yüz binlerce kez izlendi ve ünlü isimlerden de beğeni topladı. Videoyu paylaşan Erin Lee ise insanların babalara dair önyargılarını yıkmayı sevdiğini söyledi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER