Sosyal kartla ücretsiz alışveriş

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yanıbaşınızdayız Projesi kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Yenişehir Şubesi ile iş birliğinde ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunmak üzere Sosyal Market açtı.

Sosyal kartla ücretsiz alışveriş

Şeyhmus Çakan

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yenişehir Şubesi tarafından ortaklaşa açılan Sosyal Market'ten ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar çocuk giyim, kırtasiye ve gıda ürünlerinden faydalanacak.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Yenişehir ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Yanıbaşınızdayız Projesi kapsamında Sosyal Market Projesi'ni hayata geçirdiklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, Türk Medya temsilcisi Şeyhmus Çakan'a markette ilgili bilgi verdi. Beşikci, " Belediyeler sadece alt yapı ve asfalt döken kurumlar değildir. Bizler Sosyal Belediyecilik anlayışımızla sosyal sorunların ortaya çıkmasını engellemeye, bu konuda önleyici tedbirler almaya, hemşehrilerimizin mutlu, huzurlu, sosyal refah düzeyi yüksek bir ortamda yaşamasına olanak sağlamaya ve çocuklara, gençlere, kadınlara, yaşlılara, engellilere, muhtaç ailelere hatta tüm halkımıza yönelik projeler üretmeye çalışıyoruz. Yanıbaşınızdayız Projemiz kapsamında da Sosyal Marketimizi açtık. " dedi.

Sosyal Market'ten ücretsiz alışveriş yapabileceklerini belirten Başkan Beşikci, " Sosyal Market'ten ücretsiz alışveriş yapabilmeleri için ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin adına tanımlanmış Sosyal Kartlarımızı teslim ettik. Kart sahipleri her ay belli bir krediye sahip kartları ile çocuk giyim, kırtasiye ve gıda ürünlerinden dilediklerini ücretsiz alabilecekler. Marketteki ürünlerimiz azaldıkça Lojistik Destek Merkezimizden temin edilerek, yeri doldurulacaktır. Sosyal Marketimizde yaptığımız desteklerimize zamanla yenilerini ekleyeceğiz. Marketimizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum, emeği geçen herkesten de Allah razı olsun." dedi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın