Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Hafta sonu yağışlar geri geliyor

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında göre hafta sonu yağışlar geri geri geliyor. Sıcaklar da yağışla birlikte düşecek. İşte haberimizin ayrıntılar...

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Hafta sonu yağışlar geri geliyor

Meteoroloji tarafından yayımlanan son dakika hava durumu raporuna göre, hafta sonu ülke genelinde etkili olacak yağışlı hava ile birlikte sıcaklıklar da düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu serin ve yağışlı hava etkili olacak.

Yarın, Karadeniz'in batısı, Marmara, İç Anadolu'nun kuzey batısı ile Ege'nin kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Pazar günü ise Marmara'nın batısı dışında söz konusu yağışlı sisteme ek olarak Karadeniz Bölgesi'nin tamamı, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İç Anadolu'nun doğusunda serin ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanakların, iç kesimler ile Karadeniz'in doğusunda kuvvetli olması öngörülüyor.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlı sistemlerle birlikte azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği, Karadeniz Bölgesinde ise mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın