Konya bayram namazı vakti kaçta

Konya bayram namazı vakti kaçta Konya bayram namazı 2018 diyanet saatleri açıklandı. Konya ile birlikte tüm yurtta Ramazan Bayramı namazı 15 Haziran cuma günü sabahında kılınacak.

Konya bayram namazı vakti kaçta

Konya bayram namazı vakti kaçta Konya bayram namazı 2018 diyanet saatleri. Konya için Ramazan Bayramı namaz saatini Diyanet belirledi. Konya için bayram namazı vakti güneş doğduktan 45 dakika sonra isra vaktinde giriyor. 2 rekat olarak kılınan bayram namazı için işte diyanetin namaz saatleri; Konya Ramazan Bayramı namaz vakti :06:11. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı namazları ikişer rekâttır ve kılınışları aynıdır. 

15 HAZİRAN İL İL BAYRAM NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYIN

EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İL İL BAYRAM NAMAZI VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYIN

KONYA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Konya Ramazan Bayramı namaz vakti :06:11, İstanbul'da bu yıl bayram namazı saat 06:17'de, Ankara'da 06:04, İzmir'de 06:31'de, Diyarbakır'da 05:40, Edirne'de ise 06:25 olarak belirlendi.

Konya Ramazan Bayramı namaz vakti :06:11, 

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR?

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı namazları ikişer rekâttır ve kılınışları aynıdır. Bayram namazları cemaatle kılınır. Namaz vakti girince, ezan ve kamet getirilmeksizin imam-hatip, Ramazan veya Kurban bayramı namazına niyet eder. Cemaat de aynı şekilde bayram namazını kılmak üzere mevcut imam-hatibe uymaya niyet eder

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın