Hastaneye kaza diye gitti, hayatının şokunu yaşadı

Hastanede kocasının başka kadınla nişanlı olduğunu öğrendi... Kazayla ortaya çıkan ihanet! Dini nikahlı eşinin kaza geçirdiğini öğrenen Zehra A., hastaneye koştu. Genç kadın kocasının aynı kazada yaralanan Gamze K. ile nişanlı olduğunu öğrenince şoke oldu.

Hastaneye kaza diye gitti, hayatının şokunu yaşadı

Adana'da 5 Mayıs'ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı. Sürücü Levent C. ile yanındaki Gamze K., yaralandı. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları araçtan kurtarılan ikili hastaneye kaldırıldı. Gamze K. için "Eşim" diyen Levent C.'nin evli olmadığı anlaşıldı. Sürücünün daha önce de kaza yaptığı ve o zaman yanında Zehra A. adlı başka bir kadının bulunduğu saptandı. Polislerin ulaştığı Zehra A., Levent C. ile 4.5 yıldır dini nikahla yaşadıklarını söyledi.

'O KADINI DA KANDIRMIŞ'

Kaza haberini alan kadın, hastaneye gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Levent C.'nin ailesinden eşiyle Gamze K.'nın 1 ay önce nişanlandığını öğrenen Zehra A., şöyle konuştu: "2017'de tanışıp düğün yaparak evlendik. Mal varlığım olduğu için resmi nikah kıymadık. Levent'e acısam mı üzülsem mi bilemedim. O kadını da benim gibi kandırılmıştır."

Gamze K.'nın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

'ÇALIŞIYOR SANIRKEN BENİ ALDATMIŞ'

Eşiyle son 1 aydır sıkıntılar yaşadığını söyleyen Zehra A., "Bana TIR şoförlüğü yaptığı için Gaziantep Nizip'te çalıştığını söyleyip evden gidiyordu. 3 aydır işsiz olduğunu öğrendim" dedi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın