Gelin kalp krizi geçirince damat baldızıyla evlendi

Son zamanlarda tuhaf düğün gelenekleriyle gündeme gelen Hindistan'da bir ilginç olay daha yaşandı. Gelinin kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesi üzerine damat, baldızıyla evlendi.

Gelin kalp krizi geçirince damat baldızıyla evlendi

Hindistan'daki düğünde acı bir olay yaşandı. Düğün öncesinde aniden kalp krizi geçirip yere yığılan gelin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeye dönen düğün ise iptal olmak yerine, damadın baldızıyla evlenmesiyle devam etti.

Daily Mail'de yer alan habere göre; Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletindeki düğünde kalp krizi geçiren gelin yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Düğün ise iptal edilmedi.

Onun yerine damat, aileler arasında süren kısa bir toplantının ardından gelinin kız kardeşi ile evlendi. Aile adına açıklama yapan gelinin amcası, "Bu zor bir karardı. Bir odada bir kız ölü yatıyordu ve diğer odada başka bir kızın düğünü yapılıyordu. Hiç bu kadar karışık duygulara tanık olmadık." ifadelerini kullandı.

DÜĞÜN BİTENE KADAR ODADA KALDI

Talihsiz gelinin cansız bedeni düğün bitene kadar bir odaya kaldırıldı. Kendi düğününde kalp krizi geçirerek ölen gelinin daha sonra bir törenle yakıldığı açıklandı.

Hindistan'da geçtiğimiz haftalarda da benzer bir durum yaşanmış, damadın kaçması sonrası gelin konuklardan birisiyle evlenmişti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın