Genç Ailesi'nin kovid kabusu

6 ayda 8 ferdini koronadan kaybeden Rizeli Genç Ailesi'nin dokuzuncusu da dün gece öldü. Aile, “4 kişi kaldık, genlerimiz araştırılsın” diyor.

Genç Ailesi'nin kovid kabusu

Rize'de korona nedeniyle 6 ayda 8 ferdini kaybeden Genç Ailesi'nden bir kişi daha dün gece vefat etti. Yeni mezar yerlerini hazırlayan Ali Genç, "Genlerimiz araştırılsın" dedi.

İstanbul'da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç koronaya yakalandı. 6 Kasım 2020'de önce Burak, 1 hafta sonra da babası hayatını kaybetti. Aynı aileden Bünyamin Genç (41) 1 Aralık'ta, İbrahim Genç (53) 4 Aralık'ta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık'ta öldü. Ali Genç'in kardeşleri Fatma Duman (55) 18 Aralık'ta, Aysel Peçe de (46) 21 Şubat 2021'de öldü. En son Ahmet Genç (43) de 13 Nisan'da aynı hastalıktan yaşamını yitirdi.

HERKES AŞILANDI

6 ayda 8 ferdini yitiren, yaşadıkları korku nedeniyle yeni mezar yerlerini hazırlayan ailenin bütün üyeleri aşılandı. Aşılarla beraber 10 aydır kimsenin virüse yakalanmadığı ailede Kovid kabusu yeniden ortaya çıktı. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya, 3 aşı olmasına rağmen entübe edildi.

'GENİMİZ ARAŞTIRILSIN'

Yalçınkaya da dün gece hayatını kaybetti. Ali Genç (63), "Aileden geriye 5 kişi kaldık. Biz aşılarımızı olduk, 'her şey bitti' diye sevinmiştik. Aşılarımız mı bize fayda etmedi? Genlerimizde mi problem var? Genlerimiz araştırılsın istiyoruz" dedi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın