



Her gün yüzlerce öfkeli müşteriyle muhatap olan bir grup çağrı merkezi çalışanından biri olarak seyirci karşına çıkacak olan Almila Ada, "Dizide Aslı karakterine hayat veriyorum. Aslı'nın düz bir komedi karakteri olmaması rolü kabul etmemde etkili oldu. Kariyerim boyunda genelde dram ağırlıklı oynadığım için yeni şeyler deneyeceğim roller geldiğinde çok heyecanlanıyorum" dedi. Çağrı merkezi çalışanlarının işinin gerçekten zor olduğunu vurgulayan Almila Ada, bu proje ile onlara karşı bir empati kurduğunu anlattı.
Bugüne kadar ana akımda genelde dram işlerinde gördüğümüz ve özellikle Üç Kız Kardeş diziyle de adından epey söz ettiren Almila Ada, Kalender Pide ve ardından şimdi SIFIR850 ile komedi tarafında da yer almaya başladı. Komedi ile dramın çok farklı olduğunu dile getiren Almila Ada, "Setin işleyişinden atmosferine kadar her şey farklı. Komedi işlerini bir iki yıldır çekiyorum. Bu tarafı çok sevdim. Yapabileceklerimi görmek oyunculuk adına bana keyifli geldi. Umarım izleyici de beğenir" şeklinde konuştu.
Çekimlerini tamamlandığı ama henüz seyirci ile buluşmayan Ayşe Tatile Çıktı ve Kuşaklılar filmleri hakkında da konuşan Almila Ada şöyle devam etti: "Çok gerçek bir hikâye. Ve bu yaşananlar orada birçok kişinin başına gelmiş bir olay. Bu yüzden sorumluluğu çoktu."
"Proje seçerken daha önce oynamadığım roller olmasına dikkat ediyorum. Öğrenmenin yaşı yok. Bu anlamda şansım da yaver gitti. Farklı rolleri seçmeye özen gösteriyorum" diyen Almila Ada sektör hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Çok kıymetli ve yetenekli oyuncularımız var. Kimisi hakettiği değeri doğru projelerle buluyor. Ama bazen ekrandaki isimlerden daha yetenekli olup şans bulamayan isimler de olabiliyor... Ünlü olmak isteyip bunu oyunculuk üzerinden yapmak bir tercih meselesi... Ama benim motivasyonum bu değil! Ben oyunculuğun oyunculuk kısmını seviyorum."