TikTok fenomeni Charli D'amelio'nun kazancı dudak uçuklattı! Dünyanın en zengin şirketlerindeki CEO'ları geride bıraktı

Son yılların en popüler sosyal medya ağı olan TikTok'ta en fazla takipçi unvanını elinde bulunduran Charli D'Amelio'nun yıllık kazancı dudak uçuklattı. 17 yaşındaki ABD'li dansçı Charli D'Amelio'nun 2021'de 17.5 milyon dolar kazandığı belirtildi. Ünlü fenomenin kazancı birçok şirketin CEO'sunu geride bıraktı.

TikTok fenomeni Charli D'amelio'nun kazancı dudak uçuklattı! Dünyanın en zengin şirketlerindeki CEO'ları geride bıraktı

MyNet

ABD'li TikTok fenomeni Charli D'amelio yıllık kazancı ile duyanları hayrete düşürdü. Toplam 133 milyondan fazla takipçisi bulunan Charli D'amelio'nun 2021'de 17.5 milyon dolar kazandığı belirtildi. D'Amelio'nun dudak uçuklatan kazancıyla ABD'nin bazı ünlü CEO'larından daha fazla gelir elde ettiği ortaya çıktı.

MyNet'te yer alan habere göre; ABD'li ünlü dansçı Charli D'Amelio, TikTok'u sallamaya devam ederken, Forbes tarafından 2021'de kazandığı para açıklandı. TikTok'ta 133 milyondan fazla takipçisi bulunan 17 yaşındaki D'Amelio, TikTok'un en fazla takipçiye sahip kullanıcısı olarak nitelendirilmekte.

TIKTOK ÜNLÜSÜ D'AMELIO MİLYONLARCA DOLAR KAZANDI

TikTok'ta sponsorlu içerikler üreten Charli D'Amelio'nun TikTok'taki unvanının, bir TV şovunda yer almasının ve bir giyim markası kurmasının etkisiyle bir yılda 17.5 milyon dolar kazandığı bildirildi. Ortaya çıkan bilgilere göre ise 17 yaşındaki Charli, ABD'nin ünlü şirketlerindeki önemli yöneticilerden bile daha fazla kazandı.

D'AMELIO'NUN KAZANCI, APPLE CEO'SU COOK'U BİLE GEÇTİ

2020'de S&P 500'deki bir şirketin CEO'su için ortalama kazancın 13.4 milyon dolar olduğu ifade edildi. 2020'de Starbucks'ın CEO'su Kevin Johnson 14,7 milyon dolar, McDonald's'tan Chris Kempczinski ise 10.8 milyon dolar kazandı. Piyasa değeri 3 trilyon doları geçen ilk şirket olan Apple'ın CEO'su Tim Cook ise 14.7 milyon dolar kazanabildi. Charli D'Amelio ise 2021'de de olsa kazancıyla tüm bu isimlerin önüne geçmeyi başardı.

Tüm Trend haberleri için tıklayın