Sadakatsiz'de yaprak dökümü devam ediyor! Ali İl ve Yeliz Kuvancı'dan sonra Burak Sergen de veda ediyor

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisi ikinci sezonunda yaprak dökümü yaşamaya devam ediyor. Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı ile Melih'i Ali İl'in ardından başrollerinden birinin de ayrılacağı ortaya çıktı. Son dönemde özel hayatı ile gündemden düşmeyen Burak Sergen, Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor.

Sadakatsiz'de yaprak dökümü devam ediyor! Ali İl ve Yeliz Kuvancı'dan sonra Burak Sergen de veda ediyor

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen'in gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisi ikinci sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Aras karakterinin dahil olması ile hikayesi başak bir yöne evrilen Sadakatsiz, reytinglerde istenilen başarıya da ulaştı.

Başarılı bir şekilde devam eden diziyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sadakatsiz dizisi sezon sonunda final yapacak. Reytinglerde iyi bir seviyeye ulaşan dizinin final yapma nedeni ise senaryonun sonuna geliniyor olması.

Ali İl ve Yeliz Kuvancı, hikayeleri bittiği için diziden ayrıldı. Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen'in de yakında projeye veda edeceği öne sürüldü.

Tüm Trend haberleri için tıklayın