Jennifer gibi düştü

Ahu Yağtu, ‘Men Of The Year' ödül töreninde ayağı takılıp yere düştü. Yağtu, sunucu Fadik Sevin Atasoy'un yardımıyla kalkabildi.

Jennifer gibi düştü

GQ Türkiye'nin her yıl düzenlenen 'Men Of The Year' ödül töreni oyuncu Fadik Sevin Atasoy'un sunumuyla önceki akşam gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği törende ödül veren Ahu Yağtu, talihsiz bir kaza yaşadı. Yağtu ödül vermek için sahneye çıktığı sırada, merdivende ayağı takılınca yere düştü. Yağtu'nun yardımına ise 'Kardeşlerim' dizisindeki rol arkadaşı Fadik Sevin Atasoy yetişti. Yağtu'nun ayağa kalkmasına yardım eden Atasoy "Jennifer Lawrence da Oscar'da böyle bir giriş yapmıştı. Bize tekrar o anıyı canlandırdığın için teşekkür ederiz" dedi. Ahu Yağtu ise "Hiç önemli değil, biz bizeyiz çünkü bu akşam" ifadeleriyle yanıt verdi.

TÖRENDE EŞİNİ AĞLATTI

Yılın Kadını ödülünü Öykü Karayel aldı. Teşekkür konuşmasında 2018 yılında evlendiği, bir çocuğunun babası şarkıcı Can Bonomo hakkında konuşan Karayel, "Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim" dedi. Eşinin sözleri karşısında duygusal anlar yaşayan başarılı şarkıcı Can Bonomo ise gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan 'Yılın Oyuncusu' ödülünü alan Salih Bademci de ödülünü alırken ağladı.

Tüm Trend haberleri için tıklayın